lørdag 6. mars 2010

Bergljot hedrer mor si

Jeg har fått en blog award av snille, snille Pia! Jeg har ikke fått noe slikt før, så jeg vet ikke helt hvordan man forholder seg, men jeg gjør sikkert ikke noe veldig feil når jeg putter den inn i et innlegg og takker pent før jeg sender den videre.


Hvis det er noen som fortjener en liten oppmerksomhet for bloggen sin, så er det mor mi. Hun har tatt et kvantebyks på edb-fronten det siste året - hun har fått seg Mac(verk), hun blogger, hun er på Facebook og hun er endatil på Twitter (selv om ingen egentlig skjønner hvorfor hun mener hun må være der).

Alle vi som står henne nær er litt rystet og dypt imponerte over disse dataoperasjonene til Mor, for vi så det ærlig talt ikke komme.

Jeg mener, mor mi hadde sjekkhefte fram til sånn cirka 2003, og hun har ikke håndtert et tastatur siden hun lærte seg Touch på handelsskolen på begynnelsen av sekstitallet. Nå er hun uten tvil den mest datakyndige i barndomsheimen (nå er ikke far min noe lys på området, men likevel. Han har i det minste hatt pc i nesten 25 år). Her om dagen kunne hun for eksempel fortelle at hun, nesten helt alene, hadde installert en ny nettleser for å få ting til å gli litt lettere i nettbanken.

Tenk det. Mor mi vet hva en nettleser er. Ubegripelig, er det.

3 kommentarer:

Pia sa...

Imponerende med disse mødrene, hva de klarer! Trur du har takla den "awarden" på en helt riktig måte;) Ha en flott helg!

Smykkas sa...

Jeg har tatt meg tid til å se rundt hos andre bloggere, for nå vil jeg ha kontakt med flere.

Flink mamma du har. Jeg er muligens i hennes alder, og jeg strever litt i den digitale verden.

Håper du ser innom hos meg.

Hilsen Astrid

Bergljot sa...

Vet du, denne awarden går til alle som bryter barrierer når de begynner å blogge, så du får den du også, Astrid. Jeg har vært inne på bloggen din, og den er kjempefin!

Klart terskelen for å gå i gang er høyere når man ikke har fått den der internetten inn med morsmelka. Tommelen opp for voksne bloggedamer:-)