mandag 22. mars 2010

Oppfinnelse (11)


Denne oppfinnelsen er spesielt rettet mot husholdninger med barn som er smale i matveien.

Leverpostei, kaviar, krydderost og andre nifse, usøte, smørbare påleggslag tilsettes først brunlig konditorfarge. Deretter anrettes resultatet i en nugattiboks og - voila!

Jeg regner med at konsumenten ganske raskt oppdager at det IKKE er nugatti han har fått i seg, men i det minste har stuntet ført til at han har kjent smaken av noe annet enn prim, brunost eller syltetøy.

Dette er veldig viktig, siden man må smake på en ting minst ti ganger for å like det (NB! Gjelder ikke møkkapålegg og godteri). Klarer man altså å lure leverpostei i poden noen ganger, så kan det føre til at han blir hekta.

Jeg mener, ingen liker røyk, kaffe eller rødvin første gangen de eksponeres for det, men med litt ståpåvilje løser det seg som regel.

Jeg funderer på på om dette geniale matkamuflasjekonseptet også kan overføres til grønnsaker, men jeg har ennå ikke funnet løsningen på dette området.

7 kommentarer:

Ingeborg B. Hansen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Knutine sa...

Haha...du har løsningen.
Ang grønnsaker så er det utrolig hvor mye som kan moses i blenderen,eller med stavmikseren,for så å bli tilsatt maten igjen...

Ha en fin uke

Mvh Wenche

Gafflan sa...

Jippi! Du har löst alla föräldrars problem. Ett väldigt bra koncept för övrigt, är det brunt och bredbart så kan det med fördel ätas. Super ;D

Pia sa...

Trodde at det der allerede var oppfunnet - er det ikke sånn Nugatti lages? Masse udefinerbar smørje som tilsettes konditorfarge og noen passende E-stoffer?

Osloskånskan sa...

Så det du sier er at jag skulle klare å få Sønnen å smake muggost hvis jeg lager den brun som Nugatti? Uhum....mmm...

Elisabeth, innerst i veien sa...

God teori. Den stemmer jo når det gjelder øl, vin og røyk, så...Men tror motivasjon/vilje/konformitet er en veldig viktig ingrediens akkurat der. Gi meg beskjed når du har smørja klar for salg.

Bergljot sa...

Hypotesen er at konsumenten iallfall vil la seg lure den første gangen. Jeg ser at odøren kan bli et problem. Min enbårne sønn kan lukte leverpostei på ti meter avstand.