torsdag 11. mars 2010

Oppfinnelse (10)


Sumaren nærmer seg, og jeg er som vanlig litt bakpå hva fysiske forberedelser angår. Ikke det at jeg har tenkt å valse rundt i bikini i det offentlige rom, men det er jo litt hyggelig å i det minste kunne føle seg vel i en sommerkjole.

Trimming og studiosoling er antakelig den mest bærekraftige og langsiktige "oppfinnelsen" for å komme i mål her, men ikke den kjappeste. Quickfix-en er sånn der muskelstimulerende belte som de selger på tv-shop (og som ifølge frisøren min til og med virker) - men den løsningen er neppe kvikk nok for meg. Jeg mener, man kan bare stimulere en kroppsdel om gangen - magen, så ett lår, en grevinnesleng (også kjent som triceps) før man tar bingovingene til slutt (=spekkhenget under skulderbladene).

Jeg vil ha et belte som går fra halsen og ned, en slags muskelstimulerende catsuit. Eller burka, om man vil, men den må nødvendigvis være tettsittende. Siden jeg lever i tiden og forventer effektivitet, ifører jeg meg selvsagt selvbruningskrem før jeg ruller meg inn i den heldekkende muskelstimulatoren. Det kan tenkes at jeg vil ligne på en spastisk oransje mumie under oppstrammingsøkta, men det får så være.

Brun Betong-Bergljot. Det er finere enn Blå Blubbe-Bergljot. Og for ordens skyld kan jeg opplyse at det ikke er Bergljot som er avbildet.

8 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nå blei jeg skikkelig skuffa. Trodde det var du som lå der så fjong og fin. Regna med det var et sånn "etter"-bilde. ☺

frk. Figenschou sa...

jeg blir så trist av sånne bilder...tenk deg at du har jobbet hardt for å bli fotomodell, og så...så er det sånn det skal bli. Blir. Slankebeltemodell.

Pia sa...

Jeg var også sikker på at det var deg. Når du først skulle trå fram i søkelyset, kunne du gjøre det skikkelig, tenkte jeg. Og ble litt skuffa. Men du har gode idèer, det skal du ha. Ser en del sånne belter og sånn på TV3 om formiddagen, men ikke noe kan måle seg med din oppfinnelse.

Osloskånskan sa...

HAHAHAHAHA!!! Jag DÖÖÖÖR! Du är ju inte riktigt klok ju! HAHAHAHAHAHA!!!!

Osloskånskan sa...

Jeg har lenket deg idag!!

Sarah sa...

Hejsan hoppsan! Hittade hit genom Osloskånskan! Här verkar kul - så jag stannar!! Ha en finfin Lördag, kraaam från Sverige! ;0)

Gafflan sa...

Haha...
En slik ting skulle jag också med fördel kunna använda.
Ha superbra lördag

Bergljot sa...

Tusen, tusen takk, Osloskånskan:-) Nå ble jeg skamløst smigret. Og hva trävligt med nye lesere!