onsdag 24. mars 2010

Oppfinnelse (12)


Snart skal jeg komme med en oppfinnelse innen, øh, kvantefysikk eller noe, men enn så lenge holder jeg meg til det kjente og kjære. Nemlig mat og/eller kropp.

Denne oppfinnelsen passer godt på våren, når folk flest (jeg) er fattige grunnet forsikringsforfall, uventet dyr strøm, veiavgifter m.m. Produktet vil nemlig være rimelig å produsre og følgelig rimelig i innkjøp. Den kommer endatil i to varianter.

Variant 1: Man tar en rull sølvtape (alle som disponerer en mann har garantert sølvtape i hus. Mannfolk elsker sølvtape). Man fester tapen under venstre skinke og ruller den diagonalt oppover ryggen, over høyre skulder og til slutt under puppen. Deretter gjør man det samme med høyre skinke/venstre pupp. For å få maks effekt må man stramme til/løfte de løse delene, da kan man oppnå en flott push-up effekt.

Fordelen med å anrette tapen diagonalt, er at man da også vil kunne få en kløft foran fordi puppene vil bli klabbet mot hverandre. På baksiden vil man få en smalere stuss, da skinkene også vil bli ført tettere sammen. Denne varianten av oppfinnelsen vil nok fungere best i situasjoner hvor man slipper å skifte stilling veldig ofte. Hvis man setter seg eller bøyer seg vil jo puppene havne under haken fordi tapen ikke er elastisk. Jeg anbefaler at man ifører seg klær utenpå oppfinnelsen, men det er selvsagt opp til hver enkelt.

Skal man bøye seg mye og være atletisk, anbefaler jeg variant 2. Den fungerer etter samme prinsipp som variant 1, men den er laget av bred strikk. Også denne festes diagonalt, men denne har fått en regulerbar løkke (loop) i hver ende. Løkkene anrettes rundt henholdsvis skinke og pupp, og oppfinnelsen vil dermed bidra til å føre disse kroppsdelene opp i ønsket høyde over havoverflaten. En ørliten risiko ved denne varianten er at strikken kan ryke. Det vil kunne utløse en liten katastrofe, da vil jo den ene puppen og den mostående skinken falle ned igjen.

Produktene er ikke testet ut, hvis noe vil prøve dette hjemme, vil jeg gjerne ha tilbakemelding på funksjonaliteten slik at jeg kan få utviklet konseptet videre.

8 kommentarer:

Pia sa...

Vi (dvs mannen, selvfølgelig) har massevis av sånn tape (tejp?...). Jeg begynte å prøve ut dette, men sitter nå klistret fast til tastaturet med et bryst i klemme (reine mammografien). Så du bør ha ei saks i nærheten når du prøver deg på dette.

Osloskånskan sa...

Hahahahahaha!! Og for problemer med vekta, så foreslår jeg en bred remse over munnen, det hade Mannen min og likt, spesiellt under kjedlige sportssendninger på dumburken!

Anonym sa...

Hei, jeg er en mann og jeg forstår ikke helt problematikken. Dere må være glade i den kroppen dere har damer! Vi menn elsker dere som dere er, men ja, vi liker også å se på "unge" spenstige damerumper og yppige bryster. Det betyr ikke at vi vil bytte dere ut, eller ikke er fornøyde med dere slik dere er. (Vi er bare skapt sånn.) Kropper forandrer ser etter diverse barnefødsler, amming og alder, thats it!
-And we like it-
Men om dere ikke er fornøyd med kroppene deres og dette går på selvbilde løs, må jeg desverre meddele at det eneste som hjelper er trim, trim og atter trim. Sorry, men slik er det bare... Morsom blogg forresten ;-)

Gafflan sa...

Hahaha...
Du har löst alla kvinnors problem med bröst, rumpor och vikt! Silvertejp är det tydligen man ska ha och det är billigare plastikoperation! Suverän uppfinning, den måste du ta patent på ;DD

Bergljot sa...

Kjære Pia, håper du ikke får melkespreng når du sitter sånn fastklistret i tastaturet! Nå ble jeg engstelig.

Genialt innspill, Osloskånskan! All you need is silver tape!

Hei anonym, hyggelig med en manneleser, dem har jeg ikke mange av (knapt nok min egen). Jeg har vurdert trim lenge. Jeg har tenkt å vurdere det en stund til, så jeg ikke begår noe overilt.

Hei Gafflan! Jeg tror tapen kan løse mange problemer. Og så har den jo en artig bivirkning også, tipper den antakelig vil fjerne hår når man røsker den av (kanskje ikke der man har mest behov for hårfjerning, men likevel!

MammaMy sa...

Hm, at eg ikkje har tenkt på det før! Maskeringstape har kanskje ikkje same virkeområde? Men det var det eg fant i skrinet til Handy Manny akkurat nå. Likar bloggen din ;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Har mann, men ingen sølvtape......

FrkMagoo sa...

Har sølvtape, men ingen mann!
Men dette vil kanskje hjelpe på det? Takk for tipset.