søndag 14. mars 2010

Rockering


Noen som har forsøkt å håndtere en sånn en i voksen alder? Jeg var sabla god som ung (iallfall sånn som jeg husker det nå). Som voksen har jeg framstått som seriøst dårlig, ringen har deiset rett i bakken etter et par vrikk.

Men!!!! Nå har jeg skjønt at årsaken ikke er at Bergljot er for dårlig til å rotere bekkenet (selv om det av og til virker som det knirker der nede). Neida, det har vært ringene sin feil, for de er rent for lette for voksne damer. Det er så deilig å kunne skylde på utstyret; i går testet jeg en ekte trimrockering - og den hang! Rockeringen var blytung og stor, og den hadde innebygde humper på innsiden. Humpene virker direkte på magespekk og svanger, påsto rockeringeiersken.

Kan rockeringing defineres som mosjon? I så fall tror jeg dette er noe som passer for meg:

- jeg blir ikke anpusten
- jeg får stå i ro
- jeg slipper å koordinere noe annet enn rumpe, bekken og hofter
- jeg slipper å måtte tilpasse meg en ubegripelig koreografi
- jeg slipper å bøye meg (veldig bra når man er aldrende)
- idretten virker direkte på området som i sin tid framsto som midje (liv). Tror jeg.

Jeg skal pinadø få meg en sånn en.

7 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Bare å rocke på så planter og katter flyr til sidene! (Kan vi få en videosnutt "live"?)

Bergljot sa...

Så klart! I Jane Fonda-drakt, kanskje? Det tror jeg hadde blitt riktig pent.

Monica sa...

jeg kunde også rocka när jag var "ung" yngre!!
Men nu vetta fan om jag ens får den över mig haha!

Bergljot sa...

Kanskje det finnes ringer med åpning? Sånn at man bare kan klakke den sammen rundt magen:-)? Voksenringene er for øvrig MYE større enn de vi pleide å bruke, så du hadde nok klart å komme deg inn i den.

pepperkverna sa...

FLott blogg du har! Lykke til med rockingen! Hege

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg ønska meg rockering til bursdagen (ble kun 39, har jeg nevnt det?) og fikk det. Men jeg returnerte den for jeg ønska meg en som enkelt kunne legges sammen og akkurat den var de tomme for. Har ikke kommet meg til neste g-sport hvor de har riktig type ennå.....ehem. Gleder meg til Jane Fonda-bildet.

Bergljot sa...

Hei Hege og takk:-) Har vært inne hos deg og latt meg imponere. Opplysningen om at skatevinger må være ferske var klargjørende, for de dyprfrosne (på tredje året?) min elskede forsøkte å få i meg, var direkte uspiselige.

Elisabeth: Du har nevnt at du kun ble 39, ja:-) Finnes det altså bretteringer? Det visste jeg sannelig ikke. Lader opp til Fonda-sesion. Jeg tror jeg vil filmes nedenfra - i lysrørlys...