onsdag 24. mars 2010

Slem, slem mann


Jeg vet det. Det var jeg som bestemte at vi skal ha rødvinspause fram til påske. Og det var jeg som likevel gikk på polet og kjøpte italiensk pappvin i dag.

MEN!!!! Det betyr ikke at Mannen har rett til å gjemme vinen på et hemmelig sted for at jeg ikke skal bryte det selvpålagte nykterhetsløftet mitt.

Sånt er det bare slemme, slemme menn som gjør mot konene sine. Argh!

10 kommentarer:

Lina sa...

Fyyyyssssjjjjj..... Da er det bra at du har en reservepapp langt inni kleskapet da! Eller...??

Bergljot sa...

Men jeg kan jo ikke gjemme vin inne i klesskapet. Da kan det jo framstå som om jeg tørstere enn det jeg er. Og tenk om jeg blir påkjørt av en buss og dør og noen finner gjemt, hemmelig alkohol! Det er like ille som å bli spontant lagt inn på sykehus med upassende undertøy.

mammaMy sa...

eia (Eia?) var vi der... Lever i ei kraftig ammetåke for tida, så supinga tar Mannen seg av. Men berre vent - kjem sterkt tilbake;) Fylgjer du meg, så fylgjer eg deg!

Bergljot sa...

Sup med skei (ause?). Då kan drykkja klassifiserast som styrkedrikk. Eller kosttilskot.

Lina sa...

Å guuuud, der sier du noe. *løper og gjemmer pappen i naboens garasje, og tar på meg min lille sorte g-streng ingen lege kan motstå* (For jeg regner med at vi vil fremstå som sexiga kvinnor, selv om man ligger til hogst på akutten....??)

tigerlilja sa...

Kan inte hålla mig längre, läser men skriver inte norska. Kom hit via Osloskånskan. Du är så bra! Jag blir uppiggad av att läsa hos dig.

Pia sa...

Her lagres den ene vinflaska etter den andre nede i boden - når jeg en gang i framtida er ferdig med amming, skal det drikkes!

Osloskånskan sa...

Fyyyyy skamme seg Mannen!

Ingeborg B. Hansen sa...

Eit slik løfte skal ikkje haldast.

Bergljot sa...

Lina:-): Klart vi må ta oss ut hvis vi havner på lasarettet! Det nytter ikke å komme der i formløst, utvasket og misfarget sloggi.

Tigerlilja: Takk for fine ord:-) Jeg synes det er stor stas med kommentarer, gjerne på svensk, så det er bare å stå på!

Pia: Har du karakter nok til å holde deg tørrlagt så langt ute i amminga? Det hadde ikke jeg. Jeg er overbevist om at Baileys-en jeg nippet til i barselperioden (IKKE RETT FØR AMMING, DA!) har bidratt til at min yngste har sin helt egen kurve på kjøttkontrollen på helsestasjonen.

Setter pris på støtte og omsorg, Osloskånskan og Ingeborg;-)