søndag 13. juni 2010

Just a perfect day...?

Jeg er blitt utfordret av Elisabeth innerst i veien - oppgaven er å berette om en typisk bergljotsk dag. Klart jeg vil det! De er nemlig både innholdsrike, eksotiske og exciting;-)

Morgenens nedtur...
...dem er det få av, men jeg blir betuttet når jeg forsover meg og ikke rekker å bake grove scones til familiens felles frokost. Jeg blir lykkelig av å spre glede og latter rundt meg.

Utenfor mitt vindu...
...ligger familiens "kompost" og godgjør seg. Vi tømmer det våtorganiske avfallet (les: potta) til toåringen rett ut der, for av jord er det kommet, og til jord skal det bli. Gemalen har vært aktiv i Naturvernforbundet, så vi er opptatt av ressursforvaltning, bærekraftig utvikling og gjenbruk. Og så får vi lavere kommunale avgifter også, når vi gjør oss nytte av "sudrene" selv.

På mitt fjernsyn...
...holdes det på non-stop, og siden vi får inn all verdens lystige kanaler via satellitt, framstår hver eneste snadd uten sladd.

Jeg vil gjerne høre...
...hva naboene holder på med når de tror ingen hører dem. Jeg er jo som dere vet sjefingeniør, derfor var det direkte enkelt å montere avlyttingsutstyr i husene rundt her. Jeg vil ikke henge ut noen, men stikkord er mølje, shiamuslimer og spanking.

Jeg har på meg...
...en nett høyhalset, småblomstrete Laura Ashley-kjole med legg under puppene og volanger. For å være helt ærlig så stjal jeg kjolen i russetida. Det er så lenge siden at jeg betrakter forholdet som foreldet.

I dag skal jeg...
...løpe halvmaraton i den rosa Frank Shorter-tightsen min fra 1995. Over tightsen ifører jeg meg Jane Fonda-string fra 1985, og under det hele har jeg selvsagt på meg holdinnstrømpebukse. Ikke for å passivisere cellulittene, men for å få mer motstand og dermed bedre effekt ut av løpeturen. Oventil blir det nok en yndig, stram liten skinntopp med nagler, tenker jeg.

Men jeg vil heller...
...løpe triathlon i det samme antrekket mens jeg jodler The hills are alive with the sound of mjoooooosik... Det er det jeg vanligvis gjør på en søndag, men da vi skal ha gjester, må jeg amputere opplegget.

I min vinduskarm...
...ligger Gemalens snus, mobil, nøkler og ymse verktøy. Det er naturligvis jeg som oppmuntrer ham til å legge stæsjet sitt der, hvis ikke hadde han jo brukt uakseptabelt lang tid på å lete etter de ulike livsnødvendighetene.

I helgen skal jeg...
...arrangere swingers' party med soknerådet og FAU. Håpet er at dette vil løsne litt opp i de tilkneppede snippene, for ikke å si smekkene, deres.

Morgenens lykke...
...er at det endelig er mandag igjen! Jeg lever som de fleste vet i tiden og forventer effektivitet, og jeg regelrett gleder meg til å være tilbake på kontoret igjen.

Dette bildet har dere aldri sett før...
...alle bilder som er tatt av meg, er å finne på www.flickr.com og www.deiligst.no. Bare søkt på Bergljot - og vips! Der er jeg! Blond, yppig og smilende bak halvsenkede øyenvipper.

Som dere skjønner, er jeg en vellykket og suksessrik kone, mor, venninne, arbeidstaker og nabo - og jeg er glad for at jeg endelig, endelig, får dele dette i herværende blogg.

Utfordringen går videre til søte Juni, som kan velge om hun vil fjase eller angripe oppgaven på en mer seriøs måte. Gleder meg til å bli bedre kjent med henne;-)

7 kommentarer:

Bustenellik sa...

Swingersparty med soknerådet blir nok bra! Ønsker det lykke til med arrangementet *ler*

Elisabeth, innerst i veien sa...

☺ Det eneste riktige antrekket for en triathlon, ja. ☺

Pia sa...

Har jo sett deg inne på deiligst, da så det ut som om du akkurat hadde swinga, for å si det sånn...

Bergljot sa...

Sannsynligheten er nok stor for at jeg var nyswinga, ja. Eller at jeg befant meg mellom to swinger.

Unknown sa...

For eit beundringsverdig liv! :)

Osloskånskan sa...

Du e ju ente klok ju! ;-D

Lina sa...

Hahaha.... For et liv! Litt sånn hollywoodfrueaktig! :D