onsdag 16. juni 2010

Bergljot i containerenNoen ganger tar det ene bare det andre.

I dag, foreksempel, skulle jeg spise lunsj med ei venninne. Tilfeldigvis observerte jeg at det er 30 prosent avslag på alle klærne i min favorittbutikk. Dette kunne neppe være tilfeldig, tenkte jeg, og lot meg frivillig lede inn i fristelse.

Beina mine gikk, helt av seg selv, bort til kjoledepartementet, og der!! Der hang selveste Kjolen som var ment for meg. Se! Er den ikke fin (se den for dere uten vest)? Sukk. I grønt og lilla, mønsteret minner meg om min mors aldrende sengetøy. Bildet har jeg lånt av Container.

Sammen med kjolen sto det tilfeldigvis et par lilla Khrio-sko - og de var så fine og så perfekte til den nye kjolen min at jeg simpelthen ikke klarte å styre meg:


Og så ble det en hvit liten bolero-sak til.

Og ei flaske vin for å feire kuppet (30 prosent på skoa også, mind you!!). Når man er fin og småbrisen i ny kjole og nye sko, vet man jo aldri hva som kan komme til å skje. Så Bergljot kjøpte sengetøy også - i satin. Det skal min santen ikke stå på tilbehøret.

Jeg har brukt litt penger, ja, hvis man velger å se sånn på det. Men husk at det var hundrevis av prosent med avslag både her og både der. La meg addere: 30% (sko) + 30% (kjole) + 30% (bolerosak) + 50% (sengetøy) = totalt 140%!!! Strengt tatt var det bare vinen som kostet noe. Men uansett går jeg ut i pluss, så vidt jeg kan se.

Fantastisk, er det!

7 kommentarer:

Trine sa...

Dæven - litt av et kupp. Du burde spandere på deg noen optimistiske aksjer for overskuddet. (forresten; kjolen er kjempefin! og skoene. Og sikkert vinen også.)

Osloskånskan sa...

En kvinne i min smak!

tigerlilja sa...

Det är du som driver bruttonationalprodikten framåt. Heja, heja!
Och alla procenten...

Shy sa...

Sånn er det berre! Ein veit når ein må satse på det markedet.

Bustenellik sa...

"Jeg motstår alt. Unntatt fristelser." Ser vi har falt i samme felle i dag, hehe. Og jeg leste ditt innlegg ETTER at jeg forfattet mitt eget, hehe.

Ha en fin kveld - kos deg i sengetøyet, tihi.

Busteklem

Pia sa...

Igjen - kupp er kult. Kupp er ålreit. Kupp må til. Men du bommer litt med de prosentene dine. Men lar deg leve i trua.

Bergljot sa...

Pøsj. Det var i gamle dager at man regnet prosenter på den andre måten. I 2010 er vi kommet MYE lengre... (Ulp. Er du mattelærer, forresten?)