onsdag 9. juni 2010

Bergljot blogger om forbrytelse & straff


Søte Gafflan har gitt meg en utmerkelse - eller award, som det heter i bloggeland. Denne utmerkelsen har bare en liten forpliktelse knyttet til seg: Gjengi det tiende bildet som ble publisert i bloggen, og lenk til det tilhørende innlegget.

Her har jeg flaks, synes jeg. Det kunne jo ha vært et av mine sedvanlige innlegg om familiedynamikk eller løsflesk eller fylling og puling. Jeg mener, bildet har noe lett SM-aktig over seg.

Men alt dette er feil! Med denne innsiktsfulle, poengterte og balanserte lille kronikken om forbytelser og straff viser Bergljot både samfunnsengasjement og karakter. Okei da, jeg ser at jeg går for drøye avstraffelsesmetoder. Mulig jeg hadde ordlagt meg litt mer raffinert om jeg hadde visst at dette innlegget skulle få sin renessanse.

Innlegget finner du her.

Og utmerkelsen sendes videre til Bustenellik og A BIT(ch)SHY - to nye, fremragende bloggebekjentskaper;-)

3 kommentarer:

Shy sa...

Guud...!! No satt eg her og lo RÅTT, og ante fred og ingen fare! Kaffien kom sprutane oppatt når eg kom til siste linja her.... Eg veit no nesten ikkje kva ein award betyr?? Men tek utfordringa med å finne det ut! Godt eg har fri onsdagar :-)

Bergljot sa...

He he. Det kom altså som julenissen på kjerringa? Goood! I like!

Bustenellik sa...

Flytskjemaet var enklere å utarbeide enn det var å få film på TV :p

Oooo! Award :D Tusen takk :-)

Busteklemmert