fredag 18. juni 2010

Digre føtter

Bør mannfolk som har størrelse 47 i sko få lov til å ha mer enn ett par? Og bør slike mannfolk få lov til å parkere dem i entreen, når de alltid blir hensatt like innenfor døra slik at små, nette fruer snubler i dem?

Hvorfor klarer ikke folk som har så digre føtter å sette fottøyet sitt i, for eksempel, en skohylle? Er størrelsen på føttene omvendt proporsjonal med ordenssansen - eller er disse sammenhengene spuriøse?

Så mange spørsmål. Så få svar.

12 kommentarer:

Unknown sa...

Størrelsen på skoa har nok ingen sammenheng med ordenssans. Her i huset har gutane/mannfolka størrelse 39-42, og samme problemet her i huset...
Har kanskje med kjønn å gjera?

PS: er imponert over ordbruken! Måtte inn på wikipedia for å finne spuriøs :)

SURRESILJE sa...

Akk, kjenner problemet. Vi var på IKEA med en sko i hånda for å teste hvilket skoskap som var beregna på abnormalt store bein-Ikke mange! Har dessverre ingen løsning på stående fot:)

Gafflan sa...

Tror inte det är storleken det hänger på. I vår familj ställer ALLA (utom jag *host host*) skorna direkt innanför dörren. Som gjort för att snubbla på huvudet och lägga sig raklång i hallen =D

Maria sa...

Sammenhengen er ikke spuriøs. Og jeg har lenge ment at familier med 47 i skostørrelse bør få skattefradrag grunnet behov for større gang. Hvorfor skal vi lide for det lissom? Måtte flytte fra forrige hus, da gangen var på 1.5 kvm og helt uholdbar for oss skostørrelseutfordrede.

Hello Baby Lou sa...

sss.. Størrelse 42 eller 47, skoene blir forlatt midt i gangen av menn, uansett skostørrelse, spør du nå meg..

Herlig blogg du har, forresten!

MammaMy sa...

Kanskje du kan bruka dei til kano, om du ikkje har kano frå før? ;)

Bergljot sa...

Først av alt: Takk for hyggelige kommentarer;-) koselig med "nye" besøkende!

MammaMy: Om vi har kano? Det skal jeg love deg at vi har! Den er et objekt det er knyttet en del, hm, såre følelser til... Og ja, jeg har blogget om det.

Bustenellik sa...

Tja... her i huset bor det en eier av føtter størrelse 47/48. Han parkerer ikke så mange sko midt foran døra, men han kaster aldri utgåtte par. Bare sånn i tilfelle. Derfor har vi et lager av flytebrygger i kottet under loftstrappa. De er vel så mye i veien der egentlig, for da får ikke jeg plass til mine fem par...

Bergljot sa...

Kjent problemstilling det også. Dessverre.

Guttemamma sa...

Hei og takk for hilsen hos meg!! Hi hi,kunne skrevet det samme som deg,har gitt streng beskjed om at et par i gangen i 46 er nok...:-)
Anette

Skrekk og Gry sa...

Her i huset er det nok jeg som står for det meste av sko-opphopingen i gangen...

har lest meg igjennom nesten hele bloggen din de siste ukene etter at jeg plutselig fant den.
Ler av og til så høyt at de andre beboerne i huset tror det har rablet for meg borte ved Pcen.. ;)
keeeeeeep up!!
mvh Gry

Bergljot sa...

Nå rødmer jeg, for andre gang på tre dager. Takk & takk for godord;-)