onsdag 30. juni 2010

Si din mening - NÅ!


Okei, hvis du skulle ha synspunkter på hvor Gemalen og hans vevre viv bør kline til på tiårsdagen, og du ennå ikke har stemt - så vil jeg bare påpeke at klimamålingen stenges ved midnatt.

Ingenting er avgjort - så din stemme kan bli utslagsgivende! Just nu ser det ut til at Turtelduene skal til de britiske øyer, Irland leder et ponnyhode foran Skottland. Jeg er særs godt nøgd med begge alternativene. I Skottland var vi på brureferda, den første - og det var et fint sted å sverme.

Jeg kan faktisk bare huske en eneste uoverensstemmelse, mest fordi Gemalen elsker å snakke om den, og det var da Bergljot kastet en kortstokk i hodet på ham på Aberdeen International Airport.

I Irland har vi aldri vært, men vi har snakket en del om at vi burde ha vært der. Det finnes mye fint i Irland, ikke bare Johnny Logan. De ha firkløvere, grønne enger og Guinness - og de var gode på å dyrke poteter på 1800-tallet. Det eneste jeg stiller spørsmkål ved, er familieplanleggingspolitikken "over there" - men den rammer sikkert ikke turister i førtiåra. Eller - det skulle pigede ha tatt seg ut om den gjorde det...!

Jeg observerer at de tre andre alternativene - Legoland, Hjelmeland og Sunnhordland - også har fått noen stemmer. Dette kan være proteststemmer - eller det kan hende at de som har gått for disse alternativene selv har søte minner fra eller tilknytning til nevnte destinasjoner. Det har for så vidt Bergljot og Gemalen også - kanskje med unntak av Legoland.

Stem i vei - folkens! Bergljot og Gemalen lytter folkehavet!

12 kommentarer:

MammaMy sa...

Har stemt før! Men kortstokk i hodet da, Bergljot? Då var det sikkert ikkje klespoker dåkke spelte der på terminalen? ;)

Bergljot sa...

Ikke klespoker, nei! Da hadde jeg iall tapt, for poker er jeg dårlig i. Mener vi spilte tomannswhist. Eller kanskje agurk.

Shy sa...

Stemmer for Irland!

Hege sa...

Stemmer også for Irland, mest forde jeg har lyst å reise der selv :-)

Pia sa...

Har sagt min mening før, men reis nå til Irland! Eller Skottland.

Metu sa...

Jeg stemmer på nytt, og vil sende dere til Skottland :)

Bustenellik sa...

Jeg stemmer Scottland!

Trine sa...

Hm... Jeg husker søren ikke hva jeg stemte sist. Men nå har jeg lagt inn ny stemme - og det ble Irland.

Unknown sa...

Eg ser at Sunnhordland ligg litt dårlig an her(kun eg og ca 9 andre som har stemt det), så eg antar at det ikkje blir aktuelt?
Isåfall ville eg reist til Skottland (Eg ville jo forresten ikkje reist til Sunnhordland sjøl, men det er fordi eg bur her..)

Madame Mim sa...

10 år er svære greier! God grunn til å feire.
Har dere barnevakt er Irland førstevalget.
Om ikke blir det Sunnhordaland eller Hjelmeland m/ dagsturer...

Bergljot sa...

Det blir vel sikkert litt Sunnhordland og Hjelmeland uansett, tenker jeg. Men kjekt å få skrape mugg av passet også, da!

Jonna sa...

Lokalpatriot som jeg er, så forsøkte jeg å stemme på Hjelmeland. Men får bare beskjed om at jeg allerede har stemt. Har mistanke om at hele avstemningen er fikset..... ;-)