fredag 18. juni 2010

Alt jeg vil ha


Snille, flinke Trine har utmerket meg. Tusen, tusen takk;-) For å få denne høythengende prisen, må jeg dele sju ønsker med resten av verden - så her kommer Bergljots ønskeliste:

1. Jeg vil gjerne ha en lunte. Den jeg er født med er for kort, og dette medfører frustrasjon og besvær for både Bergljot og omgivelsene. Om noen av mine lesere har for lang lunte, kan organdonasjon diskuteres.

2. Trine foreslår at jeg kan ønske meg et skarpere blikk siden jeg strever med å se konturene i objektet som omtales i mitt forrige innlegg. Det er en god ide. Ikke minst fordi jeg for tiden er brilleløs, glemte buruglebrillene mine på Kastrup i mai.

3. Dette ønsket er blitt uttrykt før - men jeg sier det igjen. Jeg vil ha en container, helst til odel og eie. Den skulle jeg lett klart å fylle - forutsatt at Gemalen holdt seg unna noen dager. Tror pigede jeg hadde begynt med kanoen.

4. Teknisk innsikt vil jeg også gjerne ha, på dette området er jeg direkte mindre begavet. Heldigvis har jeg alliert meg med en Mann som kan fikse alt. Ikke alltid i det tempoet jeg ønsker (jf. punkt 1), men dog. Nevenyttig er han, det skal han ha.

5. Mens vi er inne på det teknisk/praktiske: Jeg ønsker meg ny vaskedame. Eller -mann, forutsatt da at han kan/vil vaske. Er også villig til å betale Mannen for å tre inn i denne funksjonen. Han kan få 150 kroner timen svart eller naturalytelser. Siste alternativ tilbys dessverre ikke eksterne søkere.

6. Jeg ønsker meg en frisk motorsykkel. Den er ute av funksjon på andre året grunnet defekt hjullager, flatt batteri og knallharde økonomiske prioriteringer (vi har bygget hus, og prosjektet budsjettsmalt mer enn forutsett).

7. Jeg ønsker allergien min dit pepperen gror. Iallfall den delen av den som omfatter pusekatter. Jeg vil ha en svær Maine coon, og jeg vil ha den nå. Det er utrolig urettferdig at jeg, som er et uttalt kattemenneske, ikke skal kunne ha katt.

NB! Fred på jord, mat til alle, allmenn lykke ++ kommer i tillegg til dette! Sånn at dere ikke tror at jeg bare tenker på meg selv, altså.

Jeg vil gjerne gi denne gjeve utmerkelsen videre til... Madame Mim! Og hører du, mor, jeg forventer at du a) klarer å legge inn bildet og b) utøver de tilhørende forpliktelsene! Okei?

8 kommentarer:

Bustenellik sa...

Gode ønsker :-) At det går an å ønske seg lengre lunte har jeg ikke tenkt på, men jammen skal jeg forhøre meg litt rundt når det nærmer seg jul - jeg kunne trenge en lengre en jeg også ;-)

juni sa...

Jeg har av og til litt for lang lunte, sakte brenner den også. Kan jeg bare klippe av og sende det overskytende som vedlegg i en mail?
Ellers deler jeg ønsket ditt om vaskedame.*sukk*

Bergljot sa...

Ja! Send luntestumpen på mail! Og gjerne med en instruksjon om hvordan den kan/skal brukes;-)

Siw sa...

Hihihii ;) Det var sju gode ønsker, jeg liker punkt sju og at du er et kattemenneske - jeg har ei godjentepus, så den relaterer jeg til! Ha ei god helg :)

Unknown sa...

Litt lunte kan du få av meg og! Sender den på mail så snart eg finner enden ;)

hh sa...

Ja til container! Kanskje vi skulle ha spleisa på en? Halvt år hos deg, halvt år hos meg!

Rita sa...

Fine ønsker,artig blogg. må inn og kikke hver dag, på dine til tider hysterisk morsomme refleksjoner og uttalelser. god helg, med eller uten prinsessetiara og champagne i anledning de Royale på "andre siden av kjølen"

Bergljot sa...

Her er det visst et marked for både lunter og containere;-)

Tusen takk for koselig kommentar, Rita! Mulig jeg ifører meg diademet mitt i morgen - hvis ikke tv-en er opptatt grunnet fotballkamp, da!