onsdag 16. juni 2010

Hovmod står for fall

For et par dager siden delte jeg intim info om da Gemalen, skyhøy på salmiakk, bulket bilen på mindre intelligent vis. Han rygget uten å lukke døra bak, og det gikk til dels dårlig.

I etterkant av denne høyst uønskede hendelsen var Gemalen på nettet støtt og stadig for å forsøke å oppdrive ei brukt bildør, fortrinnsvis i bedre stand enn den som han herpa. Han lyktes, og en stk. dør ble importert fra Danmark våren 2006.

Siden vi ikke bestandig rir de dagene vi saler her i huset, står den "nye" bildøra fortsatt på vent. Den sto i kjelleren i ekshuset vårt i tre år, nå er den hensatt til garasjen.

Og jaggu er det bra den står der! For, og så omsider kommer poenget, i dag har selveste jeg, Bergljot, tatt en gemalmanøver med bilen. Jeg har rygget med bildøra åpen - og bang krasj! Heldigvis ble jeg ikke observert, og heldigvis traff jeg bare skjermen på den bilen som sto i veien for bildøra. Og jammen er det heldigvis at det er samme dør som Gemalen knertet i 2006.

Timingen for denne hendelsen er udiskuterbart uheldig, siden det bare er timer siden jeg gapestokket Gemalen for å ha forårsaket et helt tilsvarende uhell. Derfor erklærer jeg hovmodet for falt mens jeg kryper til korset.

Sånn kan det altså gå.

4 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Jepp, hovmod står for fall... Morsom historie da, ihvertfall for oss som ikke er innblandet:-)

Veldig kjekt at du vil være med på give away hos meg. Synes nesten jeg kjenner deg litt gjennom kommenteringen hos Pia. Liker profilbildet ditt:-)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ho, ho, ja, sån kan det gå. Da ble det balanse i regnskapet. :-) Snerten kjole under her, og stilige sko og klart du måtte ha satinlaken i beredskap etter vindrikkinga.

Anonym sa...

Forbaska bilar som har alfor sart utside. Vår 1 mnd gamle bil har skraper på begge bakskjermane allerede, mannen skrapte opp eine sida då han skulle rygga fordi eg kvidde meg... Cilla

Bergljot sa...

Enig! Hekkans blikkboksbiler.