torsdag 10. juni 2010

Dårlig impulskontroll

Samvittigheten er ikke helt god. Det har skjedd igjen - jeg har gått bananas med visakortet. Jeg har kjøpt barneklær både her og både der og på nettet - bare kupp, selvsagt, men skulle man finne på å summere prislappene - tja. Og huff. (Jeg hvisker nå, så ikke Gemalen hører meg).

Ikke bare mangler Bergljot lunte, hun er også blottet for impulskontroll. Det lukter bokstavdiagnose laaaang vei. Det må være ADHD eller noe. Undres på om jeg får bedriftslegen til å kvittere ut noe medisin til meg for dette? Bare et aldri så lite brett ritalin for å dempe symptomene litt?

Og skulle det vise seg at jeg ikke har ADHD, så kan jeg jo ha glede av ritalinen på andre områder i livet. Fuglene vet at jeg trenger energi og pågangsmot for å få skikk på Bergljot-heimen som nå ligger brakk etter dager, ja uker, med avslutninger og stress og kav og jag.

Jeg vet ikke hva jeg frykter mest - Barnevernet, Mattilsynet eller kaoskontrolløren Hilde Hummelvoll.

Men ungene har i det minste klær.

7 kommentarer:

Lina sa...

Haha....ikke verst bare det mener nå jeg! Klær er en nødvendighet, på lik linje med sjokolade, et overfylt skoskap og dyre lysestaker som verken er fine, eller passer andre steder enn innerst i kottet.

Jeg ville ikke ha fryktet Hilde Hummelvoll. Hun har bursdag på samme dag som meg, og er derfor født i Vektens tegn. Finner ikke roligere og mer harmoniske mennesker enn det. Takk, takk.... Så selv om hun nok hadde blitt oppgitt over mangel på impulskontroll og rotete heim, så hadde hun bare satt seg ned med deg, lagt armen sin rundt deg, og sagt: "Det ordner seg Bergljot"...

Og DA har i det minste ungene klær OG Bergljots samvittighet blir bittelitt lettere....

Pia sa...

Jeg har nok samme diagnose. Men det er en fantastisk følelse å få gjort noen kupp. Unga trenger klær. Vesla trenger kjoler.
Og du, har du prøvd VENSTREklikk på bilder i min blogg;)

Bustenellik sa...

Personlig frykter jeg Hilde mest i øyeblikket. Og at mannen skal se forrige måneds kontoutskrift for min konto :p

Men, det er flott at du kan å prioritere når du først utstyrer deg med VISA da :-)

Unknown sa...

Skummelt med butikker på nett..men klær må man jo ha :)
Og ang Pia sin kommentar: eg fekk samme melding som deg når eg HØGREklikka...kom ikkje på å VENSTREklikke før nå...

Madame Mim sa...

Du trenger nok ikke frykte barnevernet. De har streiket, og har vel mere enn nok å ta igjen.
Stakkars unger. Håper det var verdt å streike for...det de streiket for.

MammaMy sa...

Det vil nok helst gå godt det der. Men det er jo så himla praktisk å handla via skjermen! I tillegg får du "gaver" i postkassen av det. ;)

Bergljot sa...

Ja! Og så føler man liksom ikke man bruker ordnetlige penger heller, men monopolpenger!