mandag 28. juni 2010

Agurktid


Jeg tror jeg skal legge inn en aldri så liten agent på bloggen min. Den skal, helt av seg selv, harke opp gamle og for lengst glemte innlegg og publisere dem på ny - med et vilkårlig bilde.

Siden jeg stort sett skriver om de samme gamle greiene hele tiden - nemlig legemets forfall og tidens tenner, rot og uorden, Gemalen og arvingene og amming - så er det stor sannsynlighet for at mine lesere (som jeg aldeles ikke undervurderer!!) ikke vil oppdage resirkuleringen.

Miljøvennlig er det også.

Andre enn meg som er i agurkmodus?

Ellers så, kremt kremt. nevner jeg sånn ut i luften at Bergljot-bloggen har tippet 10.000 besøkende. Det er blitt lovet gibort i sakens anledning, og gibort skal det bli.

Hvis Nord-Europas mest klumsete og upraktiske sjefingeniør bare klarer å finne ut hvordan man lager en velskapet "gibortannonse".

Jeg tror jeg må konsultere Gemalen. Han blir sikkert kjempeglad for å få gjøre noe annet enn å se på den der gørre fotballen.

9 kommentarer:

MammaMy sa...

Gratulera med 10 000!! Herreminhatt, så bra!

Trine sa...

Gi bort! Gi bort! Gi bort! (sagt til trampeklapp)
Jeg er i litt agurkmodus selv, ja. Sjekk hvordan det står til med beholdningen av feks ved for vinteren... Hvis dårlig: lag et innlegg om det. Jeg lover at jeg skal lese - og jeg kommer helt sikkert til å le av det, også :)

SURRESILJE sa...

Jeg har amma meg gjennom nesten alle innleggene dine de siste 4mnd, og leser fortsatt. Det er vel et godt tegn!

Bergljot sa...

Nå er dere veldig snille. Takk & takk.

Shy sa...

Vel fortent alle 10 000. Gler meg til "Gje vekk". - Og du må berre halde fram i samma bloggestil. Vi treng litt fjas her i livet.

Pia sa...

Gi bort - det blir saker! Må du ha så fancy sånn gi bort-knast, da? Jeg er meeeget spent på hva som skal gies bort - har høye forventninger! Har det noe med agurk å gjøre?

Pia sa...

Og nå har jeg en gledens beskjed til deg inne i bloggen min! (Nei, det er ingen award)

Osloskånskan sa...

Agurktid? Ja!
Fopall er h.ä.m.s.k.t.

GRATTIS!!

Lina sa...

Er agurken venn eller uvenn?? Jeg liker at det innimellom er roligere tider, men av og til vurderer jeg å dra å skrape opp en bil, eventuelt rane en bensinstasjon bare for å få litt fart i sakene...

Hilsen en innimellom frustrert journalist...

Hurra for gi-bort!!! :D