mandag 17. januar 2011

Tvilsom oppkjøring til valgkampen

I dag tar verdens minst tålmodige sykepleierske (41 1/2) hånd om verdens minst tålmodige pasient (5 1/2). Sistnevnte har pådratt seg et mageonde. Energinivået er, dessverre, upåvirket.

Bergljot er ikke veldig morsom under slike forhold - så da går vel valgkampen i toiletten. I denne omgang. Men jeg kommer sterkere tilbake.

(Og nå ber jeg dere alle om å krysse fingre og tær og alt annet som krysses kan for at det ikke er det vemmelige novoviruset som attakert oss. Æsj og fysj, slikt svineri vil vi ikke ha.)

9 kommentarer:

Hanne sa...

Jeg krysser fingrene for dere. Jeg hadde novoviruset sist januar, og var sikker på at jeg døde. Har aldri i mitt liv vært så dårlig, med oppkast og hele to stk. besvimelser, så slo jeg alle rekorder her i huset. Da jeg lå som ei klyse rundt doskåla (før besvimelse nummer en) så hadde jeg gladelig takket ja om noen hadde tilbudt seg å skyte meg.

Håper virkelig at jeg slipper unna i år.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Forsøk på å sanke sympatistemmer? Nei du, du er morsom når du er amper også.
God bedring til pasienten!

Liv-Inger sa...

Yikes! Sånt er kjipt. God bedring til sjuklingen!

Og lykke til med valgkampen :-)

Bondekona sa...

Huffsann-for å bruke et kraftuttrykk.
Håper dere slipper unna.
God bedring.
:)

Bustenellik sa...

God bedring til utålmodig pasient :-)
Hilsen fra "porno-blogger'n" hehe

Hello Baby Lou sa...

God bedring!

Unknown sa...

God bedring til pasienten!
Kjenner igjen den tålmodige sjukepleier-rollen...
Eg såg faktisk at du var inne og nominerte meg!!! Trudde virkelig eg hadde takka for det, for eg vart virkelig takknemlig! Veldig glad!
Og eg har sjølvsagt stemt på deg! Fra Roald sin mac :) Lykke til! Håper det blir uavgjort - delt 1. plass mellom deg, Pia og Elisabeth! :)

Trollmora sa...

vi deler skjebne akkurat nå. Bare at jeg har 2 små med omgang som både spiser, sutrer, bæsjer og sover PÅ SKIFT! Til å bli tullerusk av rett og slett.

FruLisa sa...

God bedring til både pasient og lykke til for mor sjøl. Her har vi ikke hatt omgangssyken i hus - bank i bordet - MEN nå kjenner jeg at halsen svir og ørene klør.. ikke bra. Senga next:-)