tirsdag 18. januar 2011

Trassalder vs. pubertet

Jeg er temmelig sikker på at summen av iboende motstand (eller trass, som noen kaller det) i et individ er konstant.

Har du småunger med mye krutt i (eller trass, som noen kaller det), kan du følgelig se fram til enkle og medgjørlige pubbis'er.

Det gjør jeg.

8 kommentarer:

Siri sa...

Jeg har også hørt det der. Jeg håper at det ikke er enda en myte man har tatt for sannheter om å være mamma - til man kom dit selv.

Jeg forsøkte en gang å spørre mer erfarne fjellfolk, men ga meg fort da jeg oppdaget at det var dronninga av "bare vent"-gjengen.

tigerlilja sa...

Wait and see , dear! Jag säger inget mer...

Gafflan sa...

Nu kanske det går troll i detta men...lite så är det. Mina döttrar var väldigt envisa och trotsiga småflickor. Ja, dom tyckte säkert att dom fick gå i livets hårda skola med en mor som var ännu mer envis än vad dom var. Oj vad det har varit ilskna gråtande barn här men jag har ännu inte mött någon tonårsrevolt där dom förvandlats till rebeller. Dom är väldigt lugna faktiskt och jag är väldigt nöjd med det ;D
Klem

Jonna sa...

Og jeg håper inderlig du tar feil. Ellers så har jeg noen heftige tenåringsår å se fram til.... *grøss*
Forresten, noen unger går vel rett fra traassalderen og til pre-tenåring, og så til tenåringsopprør. Bare nevner det.... *ond latter*

lise sa...

Jeg klamrer meg også til det ordtaket der.

Bondekona sa...

Joda, det er godt å leve i god tro.
:)

Anonym sa...

Min teori er at i pubertn er jenter verre enn gutter og den førstefødte er verre en søsken som kommer etter...,du vil med andre ord komme ganske godt ut av det ;)

Liv-Inger sa...

Hear hear! Jeg krysser fingre og tær for at du har rett, Bergljot!