fredag 14. januar 2011

Mens vi venter på Aneta

...har vi ryddet huset fra topp til tå (men så tilforlatelig at Gemalen ikke har merket det). Vi har tørket ut av vasker, doer og foretatt et høyst nødvendig avtørk under doene (det er ikke alltid det tisses der det skal).

Vi har støvsugd yttergang, rensket opp på vaskerom (og gjemt skittentøy) og luftet ørlite grann.

Så nå kan vaskedamen bare komme. Heldige, heldige meg.

8 kommentarer:

Hustvedts sa...

Ja, du er jammen heldig! :-) Nyt det!
Og send henne gjerne østover etterpå! Ei uke med husmora på sofaen har ikke akkurat gjort underverker i huset... Vi går ei møkkete helg imøte... Vi får satse på ei friskere nesteuke :-)

Pia sa...

Og hva skal Aneta egentlig gjøre nå? Sette seg ned med ei god bok og ei skål med twist?
Ha ei fin helg!

Tenkerbell sa...

Jeg lurer på om du kanskje har misforstått litt...? For dette er da vitterlig vaskedamens jobb eller? Min bestemor gjorde riktignok rent i huset når hjemmehjelpen skulle komme å vaske, for det var så mye koseligere å bare sitte å snakke noen timer isteden:)

GLAMOULØSE HILDE sa...

Sånn skal det være! Jeg har i grunn lenge lurt på om jeg skal si opp vaskedama mi, for jeg kjenner at jeg blir skikkelig sliten av å rydde hele huset hver eneste uke.

Tips til det med doen: La ungene (evt de voksne som ikke kan styre strålen) tegne en tegning til vaskedama. Skriv på: "Kjære vaskedama, jeg øver så godt jeg kan på å sikte, beklager sølet, hilsen Poden 3 år." Håp at vaskedama blir så rørt at du ikke behøver å ha dårlig samvittihhet for gule toalettunderstell ever again.

Mette sa...

hehehe... dette slutter du nok med snart. Det er bare i begynnelsen man foler det slik ;-)

Jeg har derimot gatt den andre veien: I likehet med andre venninner med barn i samme alder har jeg sagt opp min vaskedame for a gi jobben til Tenaringen min som er glad for a tjene noen penger. For a vaere aerlig - hans standard lever ikke helt opp til min enda, men han laerer! Regner ogsa med at jeg allerede er iferd med a opparbeide meg super-svigermors-poeng ;-) Nar jeg tenker meg om sa ble det nok slurvet endel da vaskedama vasket ogsa...

lykke til!
klem mette

Siri sa...

Rydding m å gjøres. Det er selvsagt ulikt hvorfor man trenger vaskehjelp, kanskje man egentlig vil ha ryddehjelp - eller som meg - slippe å tenke på det bare komme til perfekt ryddet hus hver dag hvor det ikke er tiss utenfor doen og tannkrem i vasken og hvor til og med klærne er i skapene og ikke alle andre steder?
Men sånn har ikke jeg mulighet til å ha det om jeg ikke gjør det selv, så jeg henter inn hjelp der det tyngste er, nemlig vasking - så får vi det i hvert fall ryddig en gang annenhver uke. For rydding må til skal hun få gjort noe.

Bondekona sa...

Men du har latt noe være igjen til vaskedamen?
Jeg setter unger og mann i gang med rydding kvelden før, så de får tatt det verste, før vaskedama kommer.
Nyt det når hun er ferdig! Det er så godt!!!
God helg.

Mammarie sa...

Gratulerer med nominasjonen. Du slo meg med et hestehode i fjor, og nå ligger du steikendes bra an til å ta meg med flere hestelengder :)