onsdag 5. januar 2011

Hvis noen har behov for å le seg fordervet

Denne er bare så morsom at det er aldeles til å daue av. Hør den! Du vil ikke angre!

4 kommentarer:

Pia sa...

Godt jeg har familie på Jæren - jeg som er vant til østlandsk må jo virkelig anstrenge meg for å få meg med hva ho sier....;)
Jeg er tilbake etter to flotte uker i Egypt - ønsker deg og dine et riktig godt nytt år!

Trine sa...

Æ daue! Jeg har jo tilbragt mine år i Stavanger/Madla. Jeg skjønt godt hva dama sa. Og HAHAHA... Hærlig! (må poste denne på fb-veggen til stavangervenninner :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

...og jeg måtte som østlandsk blære, kaste inn håndklet. Skjønner ikke hva dama sier...

Bergljot sa...

Neimen Elisabeth da. Du må lære deg å forstå stavangersk, for hva om du ikke forstår hva jeg sier når vi har blog convention en gang i framtida? For å oversette: Mia kjøpte seg skjørt og bluse på Mallorca. Og skjørtet og blusen var så fine at selv ungene i gata skrytte! Men så en dag luftet Mia blusen sin utenfor vinduet sitt. Da hun kom tilbake fra badet, var mallorcablusen borte! Og dette var jo ikke bra. Mia ringte inn til NRK Rogaland for å fortelle om det inntrufne og etterlyse blusen sin - og det er dette intervjuet som er fiffet opp her. Det morsomste er når hun sier at hun er den eneste i Rogaland som har en slik bluse, og hvis hun ser noen ha den på seg, ja da skal hun slå vedkommende i hjel med krykka si.