fredag 24. september 2010

Nevnte jeg forresten...

...at Havdur II, gutter sju år, slo selveste Viking 5-1 i går? Jeg gjorde visst ikke det nei.

Bergljot, som i de fleste settinger forfekter at man skal tape og vinne med samme sinn, er hylende euforisk og ubehersket tilfreds. For første gang føler jeg meg litt sånn... Berit Riise. Hvis dere skjønner hva jeg mener.

Kostas, stakkars, hadde jo tenkt å legge opp før gårsdagens oppgjør. I vår tapte Havdur II nemlig så det sang for dette laget, og Kostas forventet i likhet med oss andre en reprise. Vi trodde jo at seieren i forrige uke (som var den første i historien) skyldtes tilfeldigheter.

Sønnen var glad, men ikke i ekstase etter kampen. Enda han scoret og greier. Neida, han tenkte på Viking og på hvor lei seg de sikkert var for at de tapte, stakkars. Søte Sønnen.

God helg ønskes dere alle! Hilsen Bergljot Griise. Øh.

5 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vad roligt att de vann! :-) En riktigt trevlig helg önskar jag dig också, kramar från soliga Åland!

Elisabeth, innerst i veien sa...

☺☺☺

Åshild sa...

Jeg er dårlig til å legge igjen hyggelige spor etter meg, men jeg leser alt du skriver. Selv om det er 20 år siden mine var på alder dine barn - så var det akkurat sånn det var. Tusen takk for helt presise hverdagsbeskrivelser.

Mette sa...

Gratulerer med seieren! Utrolig hyggelig av ham a ha medynk med det tapende laget! Du har gjort noe riktig der!

klem Mette

Trine sa...

Seier er kult! Og det er fint at du er engasjert. Empati for taperlaget, viser at gutten har et stort hjerte. Akkurat som deg! Fin kveld (med xfaktor og annet hyggelig)