onsdag 22. september 2010

Young love

Jeg har visst fått meg svigersønn. Han heter Jacob og er fem år. Min datter vil ikke snakke så mye om ham - bortsett fra at de ble kjærester etter å ha lekt kysseleken i barnehagen.

Bergljot: "Men hvordan ble dere kjærester, da?"

Vilikke: "(Overbærende) "Men mamma, da. Jeg spurte ham bare om vi var kjærester nå, og da sa han ja. Det er jo sånn folk blir kjærester, vet du vel."

Sannelig min hatt. Det burde jeg ha husket. Hun får ha meg unnskyldt, tross alt er det en mannsalder siden sist jeg fikk meg kjæreste.

Man skulle visst lekt kysseleken litt oftere (fortrinnsvis med den kjæresten man har, hvis man har en, da.)

6 kommentarer:

Unknown sa...

Så herlig! :) Håper det er ein kjekk svigersønn da!

Unknown sa...

Tihi, sønnen min hadde faktisk 5 kjærester på ein gong i barnehagen han i den alderen :o)

Eg trudde kanskje det var litt skryt, men det viste seg ittekvart at det stemte. Då eg spurte om det kanskje var litt mange på ein gong, fekk eg te svar: "Ja men mamma, eg må jo ha litt å velga i! Ei av de ska jo bli brud..."
Eg lurte på om de ikkje blei sjalu på kvarandre då, men han kunne forsikra meg om at det gjekk bra. Kan kunne jo i tilfelle gifta seg med alle ein itte ein, så han såg ikkje heilt problemet.

Ja, det e nok greit å begynna tidlig og ha utvalget i orden. burde egentlig tenkt på det eg og...

MammaMy sa...

He-he. Ta godt vare på han der svigersonen, så kan du bruka han til innkjøp , plenklypping, bilmekking og liknande i framtida. Guten her i huset har òg kjærast i barnehagen, men det virkar som dei har eit elsk/hat-forhold. Dei lekar skyting ilag iallefall. . Og når eg spør om ho er søt, så svarar han nei, ho er tøff. Trur eg må ta ein kvalitetssjekk på ho der, svigerdotter med skytevåpen liksom?

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, alt var enklere da vi var barn, tenker jeg....

Mette sa...

hehehehe.... veldig sot historie. Lille froken Vilikke har tydeligvis dreis pa dette... ;-)

ha en fiiin dag!
klem mette

Huldra sa...

Akk, så enkelt og uskyldig alt var. Man kunne ha flere på en gang, og bytte ut litt sånn nå og da. Åffer er alt som er ulovlig i voksenlivet lovlig når man er barn da tro? Plutseli var man kjærester, og plutselig ikke. Hmm.. Det hadde kanskje vært litt slitsomt som voksen. Stabilt ble faktisk ganske så greit. Sånn plutselig. :)