søndag 26. september 2010

Urettferdig

(Kvalitetstid på sengekanten før legging. Vilikke og Bergljot snakker om de viktige tingene i livet.)

Vilhellerikke: "Mamma, gutter er mye mer heldige enn jenter."

Bergljot: "Å? Hvorfor det?"

Vilhellerikke: "For de slipper å føde barn."

Godt poeng. (Men jeg ville ikke ha byttet...)

7 kommentarer:

Gafflan sa...

Hon har en poäng men jag hade heller aldrig vetat bytat :D
klem.

Liv-Inger sa...

For en fantastisk flott og morsom blogg du har! En helt vanlig søndags formiddag ble litt kjekkere etter at jeg kom over den :-)

Jeg lo godt da jeg leste dine bekjennelser. Kan skrive under på mange av de tingene du tar opp, gitt. Både om tran, og støv, og kveldsrutiner som sprekker, og mangel på grønnsaker i ungenes kosthold og i det hele tatt. Godt å vite at vi er flere som sluntrer litt.

Ha en fortsatt fin søndag!

Trollmora sa...

Det hadde jo ikke vært folk igjen på jorda om mannfolk skulle ha fødet barn, for da hadde det blitt med 1 fødsel.... :) Så vi får være glade for at de fikk slitet med å barbere seg og vi fikk detaljen med å føde barn....

Tenk deg om vi måtte ha drevet med den der barberinga da? DET må være et slit og et uvurderlig lite helv..... altså! Nei, stakkars mannfolk!

;)

Pia sa...

Det er jo flere ting gutter slepper unna med...Så livet er nok litt urettferdig.

Hello Baby Lou sa...

Så sant, så sant!

Trine sa...

Ja, guuuuri -det er en del ting de slipper unna med. (idag har jeg slurva med Andrine`s tannpuss. Orka ikke hylinga. Ville bare nevne det.... dah!)

Bergljot sa...

Takk Trine;-)

Og ja. Det er mye de slipper unna med, de der karene. Men fri og bevare meg vel så glad jeg er for at jeg ikke er mann likevel.