tirsdag 14. september 2010

Inspirerende? Jeg?


Egentlig hadde jeg tenkt så komme med noen betraktninger rundt min datter, som ønsker seg en ny mamma - men kjipegreiene får ligge. Snille Elisabeth innerst i veien sier at jeg er en inspirerende blogger - så nå sitter jeg her og er rørt og skamløst smigret og godt over middels begeistret.

(Hallo. Når ungene ens ikke vil ha en lenger, er det veldig fint å få en utforutsett opptur.)

Det er kreative og impulsive Namaste som har laget den flotte utmerkelsen.

Fjasebloggen er et godt egnet medium for ventilering og deling av skvalder fra en noe vindskeiv hverdag. At noen liker å lese det jeg skriver, er kort og godt stas. Tusen, tusen takk.

Jeg leser og liker mange blogger. Jeg er ikke alltid like flink til å kommentere - men jeg følger med. Og på et vis blir jeg jo kjent med andre bloggere også, og etterhvert opplever jeg andre bloggere som venner. Det er fint. Veldig fint, faktisk.

Jeg sender kort og godt utmerkelsen videre til Embla, som i motsetning til meg ikke er noen fjaseblogger. Embla er reflektert, velformulert og ærlig. Jeg føler at jeg blir litt klokere av å lese Emblas blogg.

14 kommentarer:

Gafflan sa...

DU ÄR inspirerande och väldigt kul! Att läsa din blogg får mig alltid att le och skratta :D
Klem.

Unknown sa...

Så spennande, henna kjenne eg ikkje te fra før :o)

Du glemte forresten å linke tilbake te detta innlegget:

http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/09/award-jeg-er-noens-absolutt-nr1-mest.html

Det e flærre som syns det e kjekt å kunne følge dens reise gjennom Bloggelandet, så eg prøve å oppdatere fortløpende i det innlegget ser du :o)
Du trenge absolutt ikkje referere te meg, men at "Awardens sin reise kan følges her" feks, elle nåke :o)

Mette sa...

Gratulerer! Jeg matte inn og kikke pa bloggen din da jeg leste om deg hos Elisabeth! Veldig fornoyelig! Jeg lo godt av Barcelonaturen din! Var der i fjor med venninner sa jeg skjonner godt hva du var utsatt for! ;-) Jeg legger meg til som folger for a lese flere fornoyelige historier!

ha en fiiin dag!

Pafrika Og Belkini sa...

Hei du!
Det så så kjent ut hos deg - her tror jeg jeg har vært innom før?! Uansett, grattis med Namastes fine award!
Jeg har vært innom Embla som du sendte videre til. En kjempefin blogg, ærlig og reflektert, akkurat som du skriver. Så fint at awarden kan gå inn og ut av ulike bloggsfærer på sin vei, og vise vei til blogger en kanskje ikke tilfeldig ville havnet innom. Jeg skal iallefall innom igjen, både til deg og Embla.

Ha en fin dag!

Bergljot sa...

@Namaste: Oisann! Gikk litt fort i svingene der. Nå er lenken på plass.

...og tusen takk for fine kommentarer.

Madame Mim sa...

Gratulerer med prisen. Du fortjener den.

Pia sa...

Du er en inspirasjon! Du er en av mine blogg heroes, så absolutt! Keep up the good work, som vi sier her østpå! Og klemz, ja! Ingen dag uten klemz!

Anonym sa...

Liker bloggen din kjempegodt,er innom og leser ofte. Gratulerer med prisen,velfortjent.
Ha en flott dag.
:)) Klem.

Siw sa...

Oooii, nå ble jeg smigra og smelta! Helt bløt, jeg blir så veldig glad når noen liker det jeg skriver :) Tusen, tusen takk for godord! De taes imot med ydmykhet og stolthet :) og det betyr mye for meg at de kommer fra deg. Selv om bloggen din er en "fjaseblogg", som du sier, så reflekterer den viktige ting! Og ikke minst hvor oppegående du er som forfatter av den - noen har sagt at humor er det vanskeligste uttryk! Å bli tatt på alvor med humor er godt gjort. Det klarer du :) Jeg takker og bukker, og skal så snart jeg finner tid, viderebringe og blogge! TAKK! Klem fra meg

Unknown sa...

Velfortjent! Gratulerer! :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Sant hvert eneste ord, kos deg i glansen. ☺

Shy sa...

Velfortent, thats a fact! Eller kanskje det er fordi du ER superwoman.... ;)
Og eg skal ikkje kjefte på deg ;)
Dessutan går eg med burka (dametelt) over tightsen så skal ein lese på leppene, må ein ha lommelykt ;)

Siw sa...

... og du, såklart sier jeg også GRATULERER! Det er velfortjent :) og du er flink! ... hodet mitt sitter bare ikke helt riktig på for tiden (noen gang!?) så det tok litt tid før dette slo inn; å gratulere! Jeg ble jo overveldet, skjønner du :) Klem!

Heidi sa...

Gratulerer og vel fortjent! Så lang er det favorittblogger som har fått prisen. Nå skal jeg inn til Embla og se hva som skjuler seg der. :o)