torsdag 16. september 2010

Bergljot, et bleiekrigsoffer


Det er så sykt urettferdig (min datters terminologi).

Her har man sponset Libero sammenhengende siden februar 2003, sammenhengende. (Okei. Jeg var på den grønne bølgen med brettebleier og ullbukser i noen måneder i 2008, men siden beibien hadde en noe stor rumpe i utgangspunktet, var tøybleier ikke forenelig med resten av garderoben. Men det var den digresjon.)

Og ikke før har man tørrlagt den høyst sannsynlig siste ungen - så begynner de nesten å gi bort bleiene gratis! Hva er dette for noe tøys? Kunne de ikke gjort det før, når man (jeg) faktsik kunne ha glede/nytte av det?

Jeg vurderer seriøst å true Vilhellerikke til å begynne med bleier igjen, bare for å få være med på festen. To pakker for prisen av en! Herrejesus. Det er ikke til å holde ut.

Nekter Vilhellerikke, og det er det stor sannsynlighet for at hun gjør (hun er uenig i det meste for tiden), vurderer jeg å rette et krav mot Orkla eller hvem det nå er som produserer bleiene. (Eller muligens jeg må gå direkte på Kiwi og REMA?) Jeg vil kreve kompensasjon for tort og svie og uforutsett økonomisk tap, de burde i det minste ha varslet om at de hadde tenkt å kutte bleieprisene så radikalt, og det i god tid.

Subsidiært krever jeg at produsent/butikk gjør som Gjenstridige forsikring: Tilbakefør penger til bleieforbrukeren(s mamma) når denne har betalt mer for bleiene enn hun burde.

Når begynner de forresten med samme tilbud på Tena lady? Noen som vet? Eller er ikke gamliser like attraktive kunder?

Knip knip.

13 kommentarer:

Marianne sa...

Da er det bare en ting å gjøre Bergljot!
Produser en "Jegvilhvertfallikke".
Det er det eneste fornuftige.
Her er det penger å spare!

Bergljot sa...

Neineinei! Jeg kniper og kniper (igjen);-)

MammaMy sa...

Visst du knipe så møkje så trenge du iallefall ikkje Tenaen..... ;)Då trur eg du kjem ut i pluss.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, fader, du får gå for Mariannes forslag, eneste måten du kan spare masse penger på nå. Har du venner i Sverige? Der er det ikke bleiekrig og en kollega kjørte over grensa med noen pakker på familiebesøk. Kanskje du kan sette opp en bleiebod på Svinesund og tjene noen kremmerkroner?

Det er SCA som produserer Libereo - de har også Tena Lady....

Mette sa...

hehehe... jeg ma jammen le av deg og alle de herlige kommentarene. Fantastisk start pa dagen! Bleiebod pa Svinesund - her far man forslag til nye bedrifter ogsa! ;-)

Synes vi i Blogglandia skal starte en kampanje for reduksjon av prisen pa Tena Lady slik at vi far det gjennom til den dagen vi trenger det! Langsiktig planlegging, vettu! ;-)

paaskeharen sa...

De aller minste nyfødt-bleiene kan vel muligens erstatte bind? vet ikke? Skal det festes så skal det vel festes?

Bergljot sa...

Ja en liberobleie oppi blondestringen (som enkelte bruker, jeg sier ikke at jeg gjør det) hadde nok gjort susen.

En til er for øvrig usedvanlig lite aktuelt. jeg har rikelig med den porteføljen jeg har

Gafflan sa...

Det var ju ett tag sedan jag slutade med Libero blöjer men nuför tiden är det menstrationssydd som är en ny källa till kostnad. Med tre kvinnor i familjen borde det vara lag på att man ska få köpa tamponger och bindor till reducerat pris ;D

Pia sa...

Kan jo ihvertfall bruke de minste bleiene som nattbind?
Men videresalg er også en idè.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Tipper SCA hever prisen på tamponger og bind siden de antagelig taper en hel del på bleiesalget. Så for noen går vel vinninga opp i spinninga.

SURRESILJE sa...

Hahaha! Her i huset er det fest. For de små altså!

Bergljot sa...

Åhå!!! Er det til og med jeg som betaler for gildet? Det er URETTFERDIG!!!

Helgemamma sa...

Har faktisk vært inne på tanken selv...prøvde senest i dag å få min 7-åring til å begynne med bleier igjen..men har var ikke helt med på den.....