lørdag 21. august 2010

...og sånn går no dagan...


På hverdagene må ungene mine vekkes. De må vekkes skånsomt, ømt og lavmælt, dette for å avverge utagering og vrangskap. Dette gjelder også til en viss grad Gemalen.

I helgene må de ikke vekkes (gjelder ikke Gemalen), for da skal de på død og liv våkne av seg selv. Og det helst grytidlig. I dag meldte de seg i hovedkvarteret (mine gemakker) før halv sju.

Takk og lov for NRK Super. Fatter ikke hvordan folk overlevde før.

8 kommentarer:

MammaMy sa...

Før var sikkert barna ute og melka ei ku, eller kinna litt smør.... ;) Fjernsynet har redda mange situasjonar ja. Ha ein fin laurdag!

frk. Figenschou sa...

jeg forbinder enda følelsen av smuler under nakne føtter og å fryse på bena fordi man ikke har sokker på, med lørdager, for da sto jeg opp lenge lenge før mine foreldre og jeg visste ikke hvor sokkene var.

tinemari sa...

Hehe, høres kjent ut dette :) Tusen takk for pakken! Den var helt perfekt!!

Ha en fin dag :)

Anonym sa...

Hehe,artig innlegg. :))God helg. Klems.

Elisabeth, innerst i veien sa...

OMG, lar du barna se fjernsyn?? ☺☺ Veldig fin barnevakt og etterhvert forsvinner den dårlige samvittigheten og man finner at Nrk Super faktisk er helt nødvendig for en positiv psykologisk og sosial utvikling og til barnets beste.....

Trafikkskiltbollen er produsert for Trygg Trafikk av Stavangerflint, designet av Inger Waage.

Pia sa...

Vi sitter nå både helg og hverdag og ser på TV-klokka og venter på at den skal bli halv sju. Endelig nå sover gutta til både sju og halv åtte, da slo vi til med et nytt barn. Ja, ja, bare å holde ut noen år til, og prise seg lykkelig over NRK Super.

Fargeheimen sa...

Ja å vekke ungene i vekedagane er ikkje lett, men mine er blitt så store at dei sover no litt lengre i helgene. Her er det mor som er først opp heile veka. ( ho har ikkje vett til å sove lenge hehe )

Ha ein strålande fin laurdagskveld. :)

Unknown sa...

Har hatt det slik her hos oss og... Nøyaktig slik. Utrolig vanskelig å få dei opp i 7-tida på kvardager, mens i helgene vakna dei lenge før 7, heilt av seg sjøl. Så barne-TV har vært fint ja! Men yngstemann var alltid sulten...og vi måtte ned og finne mat til han uansett.
Det går over etterkvart, og om nokre år sover ungene så lenge at dei går glipp av både frokost og lunsj i helgene...
Og så har vi gjort slik som Pia...slått til med eit nytt barn...