søndag 15. august 2010

Sju stk. sannheter om Bergljot

Surresilje har utfordret meg til å fortelle sju sannheter om meg selv. Takk Silje, jeg deler så gjerne;-)

1. Jeg har vært på reinsdyrjakt på Svalbard. Jeg fortsatt litt vondt av reinsdyret dette gikk ut over, til mitt forsvar vil jeg bare si at det ikke var jeg som fyrte av skuddet (dessverre, da hadde reinen trolig ikke blitt truffet).

2. Jeg har vært på hjortejakt i USA. Heldigvis så jeg ikke en eneste hjort i løpet av de to dagene jeg var med, kan ellers fortelle at det både var kaldt og kjedelig å sitte på en "stand" oppe i et tre mutters alene i slutten av november. Og ja, jeg var utstyrt med "hunter's saftety course" og egen rifle.

3. Jeg har hoppet fra timeteren i Frognerbadet. Tre ganger. Da jeg var 16. Det var skrekkelig høyt, husker jeg.

4. Jeg har gult belte i ju jitsu. Eller hvordan det nå skrives.

5. Jeg har spilt i korps i mange år. Først b-kornett, så eufonium. Jeg øvde lite, følgelig var jeg aldri veldig god.

6. Jeg eier en ekte cowboyhatt fra the juesei.

7. Jeg tror på spøkelser. Helt sant!

Utfordringen går videre til Janet, som har en en flott blogg jeg må innom. Og så er hun fra Ryfylke, som meg.

6 kommentarer:

SURRESILJE sa...

Så bra du tok utfordringa! Og at jeg har sitti og lest ei jaktrypes memoarer, det hadde jeg ikke trudd!

Anonym sa...

så spennende ! fine dager i Ryfylke nå,du , med dette flotte været. har selv tilbragt helgen v Lysefjorden. et spørsmål, fikk du mailen med adressen min ! Rita Schrøder

Osloskånskan sa...

Firern og femmern deler jeg med deg! Fast jeg spilte valthorn...(tut i luren iallafall)

Bergljot sa...

@surresilje: Vel. Jeg har aldri skutt noe som helst. Men jeg har likt noen menn med gevær (i kongens klær). Men det er lenge siden!

@rita: Der er du jo! Var innom eposten nå - har ikke fått noe fra deg, hverken på facebook eller gmail-en. Prøver du igjen?

@osloskånskan: Jeg visste det måtte være fellesnevnere;-) Jeg har spilt sax på selvstyr også - og elorgel. Nå verken spiller eller slåss jeg.

Janet sa...

Oh, thanks! Den må jeg fundere litt på.
Du hadde jo fantastiske fakta om deg selv. Rene villmarksdama. Skal noe til å toppe den. Selv om jeg er fra Ryfylke ;) Men det er vel ikke det som er meninga heller kanskje?

Brenda greg sa...

Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
(1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.