mandag 30. august 2010

Grønn hverdag


Det nærmer seg avreise til Spania. Gemalen har vært på handel med huskelapp, så nå er utstyrslista nesten komplett. Jeg har fått meg tursko, lett sekk og, ikke minst, Kari Traa-kortebukser.

Det spesielle med Kari Traa-kortebuksene er at de ikke bare er korte nede, de er også korte oppe. Kari designet nok ikke dette plagget for sånne som meg, altså damer på 40+ som har båret fram tre unger og som ikke har tatt situpsene sine. Ja ja, det meste kan vel reddes med en løs t-skjorte.

Jeg er i tvende sinn hva prepping av legger angår. Det blir nødvendigvis et åpent område mellom de nye, flotte turskoene mine og kortebuksene. Leggene mine har jeg som vanlig klart å bevare naturlig dueblå gjennom hele sommeren, i år var det ekstra lett siden det var så lite sol ute og gikk. Faktisk var jeg på stranden, i bikini, bare en gang.

Selvbruningskrem har jeg ikke vært borti på flere år, ikke siden jeg var in de juesei sommeren 2005. Da påførte jeg et strøk hver kveld i en uke før avreise, og jeg lignet nok mest på en syk ne... (jeg sa det ikke! Så ikke kjeft på meg!) Særlig gale ble det da herligheten begynte å flasse av etter en ukes tid... Da så jeg ut som en syk og skabbete ne...

Er uansett litt usikker på om det er veldig smart å putte gulaktig farge oppe naturlig blå legger. Risikerer man ikke egentlig at leggene blir grønne? Blått pluss gult = grønt, ikke sant?

Det er ikke kjekt å være grønn, når man ikke har planlagt det. En gang hadde jeg for eksempel grønt hår. Det vil si, det var bleket blondt før jeg kastet meg i svømmebassenget. Da jeg kastet meg opp igjen, hadde jeg aldeles skiftet farge. Så gale var det at jeg fikk ekstra, og for en gangs skyld uønsket, oppmerksomhet fra omgivelsene.

Grønt er ikke alltid skjønt. Nemlig.

6 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha, ha, ha, fornøyelig. ☺ Ingen som forventer at kvinner 40+ skal ha brune, lekre legger vel? Så fram til mars 2011 må jeg streve med den selvbruningskremene....du slipper.

kallemillelente sa...

Indre skjønnhet, vettu. Tror selvbruningskrem er farlig. Kan liksom ikke skjønne noe annet. Likevel har jeg brukt det i sommer. Med varierende resultat. GOd tur!

Bling - our elf on the shelf sa...

Hahaha, tenker blåe legger tross alt er bedre enn grønne! Jeg er også Viking, altså så hvit at jeg er blå, men jeg er stolt av det. Iallefall plager det meg ikke like mye nå når vi straks skriver september. I juli derimot var det ikke like stas...

Skulle gjerne ha vært der da du kom opp av bassenget, tenker det måtte være ett syn for guder ;))

Pia sa...

Grønt hår hadde jeg en periode i livet også - lyst, bleika hår og svømming var ingen god kombinasjon, nei!
Synes langebukser også er korte i livet, skulle gjerne hatt langebukser oventil, og evt kortebukser nedentil. Altså, ikke oventil som på overkroppen, men på øvre underkropp. If you see what I mean...

Trollmora sa...

Hohohohohoho..... jeg humrer her jeg sitter :)

Buen Viaje!!! :)

Huldra sa...

Jammen.. Jammen.. Selvbruningskremer nuh til dags skrelle ikke, så give it a go sier nå jeg. -Om du ikke er tøff, gir blaffen, og lar grønnskjær være grønnskjær. Jeg er også naturlig dueblå (så flott en måte å se det på! =D ), og er det jo rett og slett fordi jeg ikke har turd å vise den lekre, bleke fargen til omverden de gangene solen har glimtet frem. Da bleknes (og grønnes) skrotten naturlig, og jeg jukser kjapt og flott med noen drag krem. Det funker såddær, men heller det enn å risikere sveiseblinde medborgere. ;)

Kos deg masse på tur! -Med blå/grønne/brune legger eller ei. :)