tirsdag 31. august 2010

Oppfinnelse (17)

Jeg har et svært nært familiemedlem (ikke om Gemalen) som plukker seg i nesa i tide og utide. Jeg blir helt koko av gruvedrifta, men familiemedlemmet hevder at det ikke klarer å slutte, for det er nemlig så veldig vanskelig.

Trolig graves det i andre neser en vår, derfor lanserer jeg følgende oppfinnelse: Innvendig neseklype/-saks/-biter. Ser for meg en liten klemmeanordning som monteres inne i neseborene. Ideen er da at dette lille instrumentet "glefser" når fremmedlegemer som for eksempel fingre føres oppi nesa.

Jeg tipper det blir mindre stas å pille nese når nesa biter fra seg, ja!

9 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja og dette bør man få sydd fast av en kirurg inne i nesa, for ellers klarer den driftige å pelle ut anordningen også, tror du ikke?

Bergljot sa...

Godt poeng! instrumentet må monteres av kyndig personell.

Heidi sa...

Hmmm, smart idé. Vet om noen jeg kunne gitt det til. Årets julegave! :o)

Monica sa...

Hehe, jeg har en tass som var på busejakt første skoledag. Han burde hatt en sånn :o)

monica

Bustenellik sa...

Jeg kjenner også noen jeg skulle gitt den til. Løp til patentkontoret og få den ut i produksjon før desember!

Shy sa...

Hoho! Ein ide er også å sprute nasa full av ekkel smak, nokre av desse nasepillaraen nøyer seg ikkje berre med å få noko ut av nasa....

Bergljot sa...

Jeg vet, jeg vet.... Urk.

Hanne sa...

Jeg jobber i helsevesenet, med eldre. Sier ikke mer.

Brenda greg sa...

Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
(1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.