mandag 26. juli 2010

Tinemari og Rita Schrøder!!! Hvor er dere?

Gemalen påstår at Bergljot er her hektet på blogging, og at dette går ut over hus og heim (les: ham). For å motbevise dette, har Bergljot vært av(b)logget i nesten fjorten dager, med unntak av et par stjålne hasteinnlegg utført nærmest i smug i nattens mulm og mørke.

Men!!! Nå er katta ute av sekken, og musa gjør som hun vil. Bergljot er gressenke (gressmus?) i en hel uke mens Gemalen og arvingene har aleneferie hos svigers. For ordens skyld: Bergljot hadde fått være med, men er på jobb i Staten, den norske.

Siden forrige innlegg har jeg ikke beskåret en eneste paprika, derimot har jeg ventet i spenning på tilbakemelding fra mine kjære basarvinnere. Ingen har meldt seg - så jeg tillater meg å komme med en aldri så liten påminnelse:

Tinemari og Rita Schrøder - er dere der ute? Vil dere har gave? Fint om dere gir lyd, hvis ikke blir jeg vel nødt til å kjøre en alternativ basar. En sånn hittegodsauksjonbasar.

Sallan, det var deilig å blogge igjen. Ikke det at jeg er avhengig, altså. Men likevel.

8 kommentarer:

Madame Mim sa...

Kjekt å se deg på nett igjen, slik at vi får fulgt litt med!
Og så - et spørsmål ; Når kjem u' Pingu Vilhellerikke?

Trine sa...

Du og du - Som du har vært savnet! Helt sant. Fint å ha deg tilbake på banen. Nyt alenedagene/kveldene etter jobb i heimen. Jeg gleder meg til neste innlegg fra din kant. Prøvd å legge igjen kommentarer i bloggene til vinnerdamene?

MammaMy sa...

Kjekt for oss andre at bloggeferien din er over!

Unknown sa...

He he! Godt du fekk blogge litt igjen! Eg har ikkje savna deg, men det er kun fordi eg har vært borte fra verdensveven nokre dagar nå, og merka ikkje ditt fravær på annan måte enn at det kun var eitt innlegg som venta på å bli lest på din blogg :)
Nå blir eg vekke mange dager igjen, og rekner med det ligg mange innlegg her når eg kjem att. Og det ser eg fram til! :D
Kos deg aleine heima!

Bustenellik sa...

De mannfolka skjønner ikke hvilken glede det gir landets hustruer å blogge tror jeg...

Bergljot sa...

Å så snille dere er;-)

@Trine: Jeg har kontaktet i alle tilgjengelige kanaler, uten hell. Får tro at damene er på ferie og at det går seg til etterhvert.

tinemari sa...

Hei og hopp, er jo på ferie... Har jo ikke tid til å følge med på trekninger og slikt da :) Har sendt deg en epost nå! Er jo på besøk i vårt varme naboland så da hadde jeg jo glemt av behovet for varmere klær. Men de kommer nok godt med når jeg kommer meg hjem igjen :)

Rita Schrøder sa...

HEEEEI . her e eg ! og så eg som ikje veit at eg har vunnet på basar ! Rita Schrøder til tjeneste.
adressen kommer på mail