tirsdag 6. juli 2010

Oppfinnelse (16)


Problemer med blåhvite zebrastriper på magen, under puppene og under haka nå i denne søte sommertid?

Løsningen er nær! Bergljot lanserer med dette sin nyeste oppfinnelse, nemlig parabel-solsengen. I motsetning til de tradisjonelle solingsmøblene buer den seg nedover i stedet for oppover. Man får da strukket ut hele sitt legeme, og solen vil følgelig komme til i alle juv og kroppslige krater.

Myk i ryggen blir man også.

For enkelte vil nok av- og påstigning til parabel-senga oppleves som utfordrende - men hallo! Hva gjør man ikke for en jevn brunfarge?

(P.s. Jeg er villig til å diskutere en slakere kurve enn den på illustrasjonen. Selv om jeg i utgangspunktet mener at man må tåle å lide litt for skjønnheten.)

8 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Supert, jeg kjøper! På- og avstigning kan sikkert løses ved å rulle som en pølse, tror du ikke? Gratulerer med bror også, ja ikke ny bror, men litt eldre bror.

Shy sa...

Hehe, ja du er god! Kjenner til desse stripene, men brun prøver ein no å bli. Så eg melder meg som forsøkskanin! Rulle som ei pølse er peanuts! Du har gjerne sol også?

Bustenellik sa...

I'm in! Eneste det er viktig å passe på i produksjonen er at det ikke blir miks mellom konkav og konveks parabel. Da kan man få større problemer enn i utgangspunktet med mindre sengen ikke er vendbar!

Bergljot sa...

Så sant, så sant. Det hadde blitt krise med feil parabelvariant;-)

Snuskebassa sa...

...mon tro om ikke jeg skal legge meg på en Fitnessball....bare for å sjekke om det blir verre enn noensinne, for det er jo ingenting som holder dem fra å ramle ut av overdelen og lage skygge på brystet..

Ingeborg B. Hansen sa...

Hehe, trur eg går for den med litt slakare kurve i tilfelle.

Ellen sa...

Fantastisk, kan du koble på et bokstativ så man kan bruke hendene til å holde seg fast? Men, men, men og varsku her: Jeg tror jeg foretrekker hvite striper UNDER puppene fremfor på oversiden!!!!!

Bergljot sa...

Ja du sier noe! Og det er ikke greit hvis puppene henger seg til over øynene heller... Får jo ikke lest mye da!