torsdag 29. juli 2010

Angående brusehår...


...så er det en ting jeg ikke forstår helt. Kanalen Fem, som jo retter seg mot damer, viste her om dagen et program der et (amerikansk) legepanel drøftet ymse kvinnerelevante problemstillinger.

Panelet var i sin helhet skrukkefritt og slankt med hvite tenner og lite mimikk. På agendaen sto rumpetrening, plastikkirurgi og brusehår. Viktige ting, som dere skjønner.

Brusehår er visst et stort problem i Amerika, i Norge også, kanskje - hva vet vel jeg. Jeg må med skam melde at jeg ikke har vært klar over at det fantes noe som heter brusehår - jeg trodde det bare fantes krøller, stritt, bølger, fall, fett, tørt eller normalt. Ja og så flatt, da - det er det jeg har.

Når oppsto brusehåret? Har det vært der hele tiden, er det bare sånn at vi ikke anså det som stygt og problematisk før? Er det et særamerikansk fenomen, eller finnes det her også? Sprer det seg, som iberiamordersneglene - eller er det smittsomt?

Kan brusing forebygges? Er de som har det brusehaner eller -høner?

Hilsen Bergljot, 100% flatcoated

(Jeg tror karene på bildet er brusehaner. De er lånt inn fra internetten, kun for å illustrere.)

4 kommentarer:

Bustenellik sa...

Brusehår er noe som kommer og går, særlig kommer, til oss som har krøller. Spesielt utsatt for besøk av Mr. Brus er vi i gråvær og regn. Eneste bøtemiddel er hårvask. Evt kun å være innendørs.
Hilsen Bustenellik, 100 % krølltopp (brusetopp i dag for det regner)

juni sa...

Synes det ligner permanentfrisyren min fra en gang på åttitallet. Dengang var ikke brusehår et problem, heller et must.
Men i dag... jeg vet ikke helt jeg :)

Siw sa...

Hehehe, jeg slutter meg til Juni ;) kan det være noe vi engang traktet etter, men nå prøver glemme? I amerika er det meste agenda, så jeg lar meg ikke overraske av at det der er blitt en sak .. tenkte spontant på at det kanskje har en særskilt lokalisering på kroppen (- kremt) ..? Da skal det nok bruse! :) Eller kan hende er det aller siste null brusing, der også - ikke mye brus i serken i disse tider, altså ..

Bergljot sa...

Brus er visst ikke i vinden - verken her eller der;-)