fredag 2. juli 2010

Bergljot skryter av seg selv

Nei dette var utfordrende. Søte Surresilje sier at jeg skal si seks snille sannheter om meg selv. Det er pigede mye vanskeligere enn å fjase og kauke om trivialiteter.

Men ka farsken - here it comes!

1. Jeg er blitt mye flinkere til å tape i spill. I går, for eksempel, ble jeg ikke det minste gretten da Gemalen slo meg i backgammon TO ganger på rad. Dette ville resultert i samlivskrise for bare få år siden.

2. Jeg er ganske god til å kjøre motorsykkel. Jeg var iallfall ganske god til det, før jeg fikk unger. Siden sykkelen p.t. er parkert på ubestemt tid, kan dette ha endret seg.

3. Jeg er sterk i armene. Ikke grunnet iherdig trening, men fordi jeg har løftet og drasset på unger siden 2003.

4. Jeg har et godt lag med dyr, særlig katter. Dessverre tåler jeg dem ikke, derfor er det veldig synd på meg.

5. Jeg er dritgod til å binde renten på studielånet på absolutt verst tenkelige tidspunkt. Dette resulterte i at jeg betalte blodrente på lånet i FEM ÅR, mens alle andre nesten bare betalte avdrag.

6. Jeg er en elskelig Mor og Hustru. Det er ikke sikkert at de alltid merker det i det daglige, men jeg bryr meg om Gemalen & arvingene. Faktisk er jeg kjempeglad i dem.

Dett var dett - og det var bra. Sender utfordringen videre til Embla, som skriver så nydelig i Flinke Pike. Håper hun tar den;-)

7 kommentarer:

Pia sa...

Det var da beskjeden skryting! Den der med armstyrke har jeg også - du verden så sterk man blir etter all løfting.

Janet sa...

Veldig beskjedent dette her. Sterk i armene føler jeg også jeg har blitt etter et halv år med bæring. Men det vises ikke en døyt.
Flink til å binde renta? ...Vel. Flink og flink, fru Blom.

SURRESILJE sa...

Ikke verst! Spesielt binde renta er jo en veldig god egenskap!? Eller kanskje lærdommen etterpå ihvertfall..

Unknown sa...

Ikke verst! :=)

Heidi sa...

Fin, men beskjeden skryteliste der. Tror man egentlig trenger å være mann eller ha god øvelse i skryting for å skikkelig ta i.

Vi var forresten veldig flinke til å kjøpe aksjer da markedet snudde - feil vei...

Siw sa...

Oii, se på den utfordringa! Klart jeg tar den :) og takker for at du har tenkt på meg å utfordre, artig med slikt! Du har en evne til å ta mye med et flir, og nå fikk du også frem mitt! Samlivskrise, du :) hihihi! Men den kjenner jeg igjen, er ikke flink til å tape i spill .. vel, så får vi se hva jeg er flink i, da! Når jeg skal fortelle seks snille sannheter om meg selv :) Klem på deg, og takk!

Huldra sa...

Du herlige selvironi, humor og tastatur å få det frem på. Denne var bare skjønn, og jeg sitter og gliser stort ennå.=D

Å tape i spill med hodet fortsatt på rett plass er en stoor bragd! Det samme er jo å klare å vinne uten å skulle ta kyllingdansen, eller dra skjorten over hodet og løpe rundt som en hodeløs kylling (hva er det med fotballspillere og det greiene der..?).

Håper du får sjansen til å bytte parkert sykkel til parkerte unger en dag, så du forhåpentligvis får bevist at det ikke har endret seg.

Knallebra! =D