fredag 9. juli 2010

Å! Nå skjønner jeg.

Ikke rart at puppene ville ut mellom knapp #3 og knapp #4 i den nye blusen min. Det viser seg at blusen befinner seg i en størrelse som ikke har tilsvart kroppen min siden sånn cirka 8. klasse. Dette fikk ikke Bergljots alter ego, Harriet, med seg da hun grafset plagget til seg på poseslaget på claire.dk.

Gyselig dumt, egentlig, for det er en fin bluse i en fin og til Bergljot kledelig farge. Og det er litt usikkert om utfordringen kan løses. Jeg er ikke interessert i å slanke puppene (dette er vel de eneste kroppsdelene hvor vekst kunne vært av interesse). Å stifte sammen de to respektive flak (bluseflak!!! ikke puppeflak!!!) er blitt foreslått, men da må det jo være litt romslig med stoff. Og det er det ikke.

Borrelås? Teip? Sølvteip? Bysteholder uten vatt (lite aktuelt med tanke på andre behov som må oppfylles). Omsying (les: utsying)? Tildekking med vest? Eller skal man rett og slett bare erkjenne at dette er en lost case og dytte plagget bakerst i skapet?

Nød lærer naken kvinne å spinne, så jeg kommer vel på noe.

14 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Minimizer-BH: Et verktøy/tortyrinstrument(neida) som får puppene flate og tillplattet (les skvist ut i armhulene) og vips! så har man minket puppemålet en størrelse!

Tenkerbell sa...

Vest er alltid en vinner :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

God ide fra Tenkerbell. Alt. en megastor rosett. ☺

Shy sa...

Har mange sånne Harrietkle, som er så fine, men akk så små! Ligg der og ventar til magemålet minker, liksom....

Bergljot sa...

Rosett eller brosje i kløfta? Ville ikke det vært et blikkfang, da?

Gafflan sa...

Den där Harriet kanske inte ska vara med nästa gång du ska handla kläder? Nu är du inte ensam för jag har ju också en sån där tant som är med när det är realisation i klädesbutiker. Har för närvarande en blus där det fattas lite tyg men skam den som ger sig så jag fortsätter att envisas med att använda den. O nej den är fortsatt för liten ;D *grämer mig väldigt*

juni sa...

Jeg stemmer for rosett eller brosje. Gjør jo ikke noe om den er et blikkfang, da har du jo dekket til det som ikke skal synes.

Eller du kan åpne knappen over "spriken" og ha en singlet under.

Janet sa...

Spjær, eventuelt klipp den opp i ryggen. Sy på en applikasjon, eller fyll med nytt stoff ala det hvite på 80-tallets dongeribukser.

Lina sa...

Dyp utringning ala J-Lo (Som Elisabeth omtalte her om dagen) ?????

Pia sa...

Det er jo mange flotte smekker på markedet nå.

Snuskebassa sa...

...du kan tross alt ikke gå med den bak frem.
Åpen løsning, med singlet under?

Siw sa...

Singlet under og åpen all the way? Åja, se det sier jo snuskebassa også! :) Jeg likte Janets forslag, om å sprette opp i ryggen - hvis du er såpass fingerferdig! Det er ikke jeg, så all beundring om du kan :) ellers er jeg vel enig - dette er omtrent det eneste området man ikke vil slanke - uansett ... lykke til med løsningen, jeg er sikker på at du finner en!

Unknown sa...

Lykke til, har ikkje meir å bidra med her som det vrimler med gode forslag :)

hh sa...

Har heller ingenting å bidra med, men syns at singletløsningen dog er den beste!