fredag 16. juli 2010

Harriet-øvelse (2) og noe fjas

De som drar med seg mye klær inn (jamfør posesalg) må nødvendigvis dytte en del klær ut. Berljot har nå fylt tre bæreposer som skal overrekkes Fretex, hvis da dunken utenfor ICA ikke er for full.

Det er ganske deilig å bli kvitt klær. Faktisk er det nesten deiligere enn å handle dem... Er Bergjlot litt forstyrret, eller er det andre som kjenner på disse underlige, ambivalente følelsene?

Apropos klær, eller rettere sagt litt før det, så kan jeg bekrefte at Bergljot og de nærmeste pårørende er kommet hele hjem fra svigerferie, og at samtlige er ved godt mot tross lite søvn, ingen grenser og mye mat over lenger tid. Freagen er blitt brukt til rydding, redding (av døende planter) og klesvask.

Kjeeeeeedelig er det. Og så skal det brettes og legges i skaper og strykes (ha! Ironi! Bergljot stryker selvsagt ikke.) og flyene vet hva. Som mine intelligente lesere vil se, har Bergljot nå henfalt til blogging, det betyr at det gjenstår en del til i morgen. Da skal også Gemalen fastmontere de gromme lamellgardinene våre (hmrf) som kostet et halvt romslig feriebudsjett for en familie på fem.

Huff.

5 kommentarer:

Trine sa...

Jaggu (eller Ja Gud, som jeg har blitt minnet på at det egentlig betyr) er det kjedelig med utpakking. Og Jaggu kan jeg også si meg enig i at det ER deilig å slenge en pose eller to i innsamlingscontaineren. Og velkommen hjem fra ferie. Du har vært dypt savnet i Cyberspace! Helt sant.

Osloskånskan sa...

Å slenge gamle klær er som å kvitte seg med dårlig samvittighet. (her aner jeg en del feilkjøp)

Unknown sa...

Det er deilig å kvitte seg med klær ja! Men det er jo bare fordi ein da har såpass lite klær igjen i skapet sitt at ein med god samivttighet kan kjøpe litt nytt...

Så Øystein er altså ein felles bekjent :) Verden er liten. Spesielt Stord... ;)

Shy sa...

Å kaste kle er fælt! Då er det bedre å kunne gje vekk!

Bergljot sa...

Ikke kaste! Fretex! Og barnetøy, det doneres bort til tantebarn og andre trengende.