tirsdag 27. juli 2010

Bikini-Bergljot


Alle vet hvordan det er å prøve bikini. Derfor skal jeg ikke gå ned på et grusomt detaljnivå og skildre lysstoffrørene, løsflesktet og den forsømte kantslåtten.

I fjor kjøpte jeg en fancy en på halv pris, uprøvd (jeg gjentar, det var halv pris!). Den er fin med rosa blomster, men dessverre har den et noe ungdommelig snitt. De delene av kroppen som må holdes inn eller opp og på plass, faller ut og ned. Ikke bra.

Bomkjøpet gjorde at jeg også måtte til pers i år (jeg skal på danmarksferie med naboer, og vil komme i situasjoner der bikini kan bli påkrevd).

Usj. Det er så vanskelig å finne fram i bikinijungelen når alle kroppsdeler har spesielle behov. Og jeg hater å bruke mye penger på et (to) plagg jeg kommer til å hate å ha på meg uansett.

Denne gangen gikk handelen via prøverommet, ingen skal si at Bergljot ikke lærer av sine feil (det tar bare litt tid noen ganger).

Jeg syntes vel ikke at noen av bikiniene hadde den forgjettede WOW-effekten - men en var grei nok. I riktig belysning (veldig aktuelt på stranda - not!) vil den til og med være ganske fin! tenkte jeg, litt opprømt.

Men det var før jeg så at det står "Sloggi" - med store og lesbare bokstaver - både på trussen og bysteholderen.

Jeg skal sprette av merkelappen, hvis det lar seg gjøre. Eller tegne over bokstavene med sprittusj. En ting er at man er i sloggisegmentet på annet undertøy, men jeg har ikke behov for å flashe det på stranda.

Sånn er det bare.

(For ordens skyld vil jeg si at jeg ikke er blant damene på bildet. Ei heller den nye bikinien min. Den er av typen "vegg-til-vegg".)

8 kommentarer:

juni sa...

Har akkurat vært igjennom samme runde med bikiniprøving. Det er ikke enkelt når den skal dekke nok til at man føler seg vel, og lite nok til at det fortsatt kan kalles en bikini :)

Lykke til med kjøpet :)

SURRESILJE sa...

Jeg har akkurat jobba meg gjennom danmarksferie med bikini. Løsninga mi var å ligge under vannskorpa. Når jeg kom opp var det bare å slenge ullammeinnleg innerst igjen. Sexy? Neppe! Særlig ikke siden innleggene var større enn bikinien.

Siw sa...

Hupps! Du som jo hadde funnet fred med ny bikini ..! Så saboterer Sloggi alt! Full forståelse for at det ikke er et behov å flashe sin plass i sloggisegmentet .. :) Håper den har kommet til nytte, likevel og at du har hatt en fin sommer - ønsker fortsatt vakker sommer til deg!

Bustenellik sa...

Åh! Føler med deg! Jeg har prøvd shortser i dag, og det er omtrent i samme gata syns jeg.

Gafflan sa...

Bikini är inte det trevligaste plagg man kan prova eller ens visa upp sig i. Själv har jag ordentlig bikinibyxa (mer som shorts) som håller magen på plats och en b-h som både ger stöd och är vadderad. Egentligen så funderar jag på varför jag inte har baddräkt eller varför inte en burkini ;DD
Klem.

Janet sa...

Hehe. Vegg til vegg. Hva er det?
Jeg har i det siste begynt å like sånn halvvarmt vær, der man ikke trenger flashe bikinien, men bare ha den under.

Heidi sa...

Hey, hvorfor kan vi ikke heller slå oss sammen og gjøre Sloggi til et hipt (utdatert ord?) merke? Passe på at Sloggi-merket på maxitrusa henger over bukselinninga osv. Det blir så bra! ;o)

Bergljot sa...

Tiltredes! Om tjue år er Sloggi sikkert vintage. Kanskje vi bare skal være tidlig ute og gjøre det stilfullt nå?