torsdag 8. juli 2010

Fotball og pauseinnslag


Jada, jeg vet at man kan rekke mye rart i pausen i VM-finalen, forutsatt at lysten er stor nok. Jeg ser for meg en annen form for pauseunderholdning enn tidligere debattert i herværende blogg, for jeg har tenkt å cheerlede litt for Gemalen på søndag.

Nå som jeg har rocket med ringen i fire dager, anser jeg meg som så fit at jeg kan hupse og sprette i et kvarters tid iført en nett liten babydoll. Jeg må nok til bruning først, for å ligne mer på hun på bildet. Med min dueblå teint, er det mest aktuelt å benytte seg av noe gørr på sprayflaske. Greit for meg, bare det virker.

Hvis kampen blir dritkjedelig, og det kan jo tenkes, legger jeg inn noen danseopptrinn under kampen også. Mellom gemalen og ølet og tv-en. Tross alt forplikter det å være fotballfrue.

7 kommentarer:

Gafflan sa...

Heja Bergljot! Blir det bild på pausunderhållningen också?
Klem.

Madame Mim sa...

Hadde gleden av å se Spania - Tyskland med gemalen din , din far og din sønn i går kveld. Var ei riktig "hyggjastond". Kjente ikke nooooe press på meg til å underholde i pausen jeg.

Bergljot sa...

@Gafflan: He he. Kanksje jeg slår til med en aldri så liten video?

@Mim: Jeg fikk en distinkt følelse av at de underholdt seg selv, ja. Men du, burde der ikke ha sørget for å legge Sønnen??? Han er bare sju!

SURRESILJE sa...

Gleder meg til video! Pay it forward-gave?

Elisabeth, innerst i veien sa...

Å, hurra, gleder meg til video av duskedans.

Shy sa...

Hehe, berre å gå i gang med å filme ditt pause-opptreden! Vi vil ha film! opprop frå bloggedamene i Blogglandia.

Pia sa...

Lykke til! Nå som du har begynt med bilder i bloggen, regner jeg med at neste steg er video, ja, lettkledd eller ikkekledd.