lørdag 3. juli 2010

Bergljot står fram

Pia sier at jeg er sparsommelig med å legge ut bilder av meg og familien. Derfor markerer jeg sommeren med å begå er unntak. Bildet er fra årets 17. mai-feiring - og jeg ber dere spesielt legge merke til mors uttrykksfulle blikk.
God helg!

12 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

FANTASTISK! Det ene barnet gjemmer seg bak egen manke, da. ☺ Så du ga etter for presset fra Pia....jeg holder fortsatt noen lunde stand, he he.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hei igjen. Glemte jo å si at det var veldig moro å se deg og du er i grunnen ganske lik det bildet jeg hadde i hodet. ☺ Selv med uttrykksfullt blikk. Modig gjort etter å ha vært svært så anoym lenge, så hopper du i det, hi hi.

MammaMy sa...

Hei på deg! Veldig kjekt å SJÅ deg, flotte dame! :) Trur ikkje eg har sett deg før. Vakre barn har du òg!

Pia sa...

Jeg sa ikke sparsommelig. Jeg sa gnien. Merker du begynner å bli svak - først blogglotteri, nå bilder.
Ser ut som om du koser deg på 17.mai - føler med deg.

Men seriøst : flott å se deg i bloggen! Og skjønne barn - ho vesla ser jo ut som en litt eldre versjon av ho vesle min;)

SURRESILJE sa...

Venter spent på dette-har-jeg-på-meg-idag bilder;)

Lina sa...

Oj, dette var overraskende. Men moro!!!! Jeg hadde sett for meg deg som blond, men utover det ante jeg lite... Du ser yngre ut enn jeg trodde da... Haha, ung og blond.....men likevel velskreven og smart! Se der, det ble jo et skikkelig bra kompliment. :)

Unknown sa...

Så flott gjeng! Og så fine bunader! Du har sunnhordland-bunad e.l?
Nå vil eg jo kjenne deg igjen når du kommer i nabolaget her også :)
Du får komme innom på ein kopp kaffi!

Shy sa...

Ser man det, ja! Der var fjasedama! Eg hadde trudd du var mørk, eg då...Men flotte e dokke. Og så fine bunader! Eg synst du har litt sånn 17.mai uttrykk som ein får når ein har kledd seg sjølv og 3 barn i bunad ;)

Anonym sa...

ALT FOR NORGE!!!! :)))) hilsen firebarnsmor!

Trine sa...

Ju-Hu, Bergljot! Fine dama! Dette er jo ene og alene FANTASTISK. Nå vet vi hva vi skal se for oss neste gang du nevner ...kano (eller var det kajakk?)... pulestreik... fotballkamp....eller andre frustrerende og morsomme ting. Takk B :)

Bergljot sa...

Bildet er tatt 2/3 uti 17. maitalen, etter fire kilometer gang i tog. Storesøster holdt på å sulte i hjel, påsto hun, lillesøster ville helst ligge og rulle seg på gulvet. Mor holdt på å gå fra konseptene...

Bunaden er hardangerbunad, men den har vokst opp på Borgundøy. Svigermor kjøpte den på auksjon;-) Stikker gjerne innom på kaffe hos Sundals jeg, men vet jo ikke helt hvor i S.h. dere holder til... JEg skal nok til Stord og Halsnøy.

Osloskånskan sa...

Makan til våkent blikk!