mandag 5. juli 2010

Arrrggggh!


Hvordan kan det ha seg at noe (for eksempel pasta carbonara) er verdens beste middag i slutten av juni (ifølge 3/3 unger) - men at samme rett er tilnærmet uspiselig i begynnelsen av juli (ifølge 2/3 unger)???

Er problemet virkelig at spaghettien var erstattet med tagliatelle denne gangen? Takler de rett og slett ikke flat spaghetti?

Så mange spørsmål. Så få svar.

7 kommentarer:

Heidi sa...

Dette er en evig diskusjon mellom husbonden og meg! Kun spaghetti er godtatt (til nød makaroni), all annen pasta er i utgangspunktet uspiselig... Forstå den den som kan. At fasong kan smake så forskjelig! (Men siden alle andre i huset er pastaelskere, MÅ han spise andre fasonger innimellom også....) Forresten, lasagne er godtatt. :o)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Tror du selv er inne på løsningen.....☺

Trine sa...

Ja, er det ikke festlig!?

Anonym sa...

Tagliatelle er ikke spaghetti, det er pasta. Man spiser det til laks. Til kjøttsaus har man spaghetti (rund, red. anm.) Det smaker IKKE det samme, men begge deler er godt TIL SITT BRUK. Dette i følge hundre prosent av fireåringene her i huset. Jeg liker bloggen din, den er tidvis hysterisk morsom! Til og med mannen ler når jeg leser høyt...

Bergljot sa...

Velkommen til meg, marenkargrethe - og takk;-)

Hm. Så form og fasong har altså noe å si, også på matfronten. Ja ja, så vet jeg det.

Metu sa...

Pussig det der!
Hos oss starter treåringen middagen med å si at hun ikke liker den, nesten uansett - men ned går den likevel..........

Jonna sa...

Kjent problem her i huset også ja. Er ikke langt fra absolutt yndlingsrett til *urck og spy*....