søndag 2. mai 2010

Oppfinnelse (13)

Hvis det er sånn at kjøkkenet er hjemmets hjerte, kan man kanskje si at entreen er... leveren eller nyrene? Alt hoper seg liksom opp i inngangspartiet. Klær havner i hauger, fottøy i hulter til bulter - og alt av sekker, vesker, sykkelhjelmer og ju neim it parkeres innimellom.

Hos oss er det riktig ille, for vi har ikke etablert et skikkelig logistikk- og oppbevaringssystem etter at vi flyttet inn i august i fjor. Og så hadde vi egentlig tenkt å bruke vaskerommet til hverdagsinngang, men det er ikke blitt, og nå har vi vent oss til å bruke den vanlige entreen, så det skal vel noe til at vi legger om vanene.

Men altså; mange mener at skyvedørsgarderobe er en fin ting, da kan man dytte inn alt mulig og trekke for dørene. Personlig vil jeg heller ha et skyvedørsgulv, eller skyvegulv, et rundt 40 cm dypt oppbevaringsrom under selve dørken. Da kunne de med mangelfullt utviklet ordenssans samt barn fortsette med å slippe ting rett ned - og så kunne man bare trekke gulvet over etterpå. Vips! Rot borte!!!

Skyvedørsgulv bør også kunne anvendes på vaskerom (for skittentøy som ellers ville havnet på gulvet, for eksempel) eller barnerom (leker?). Eller kanskje også på voksensoverom, da kunne man gjemt hemmelige elskere/elskerinner nedi der hvis man for eksempel holdt på å bli fersket. Her er det bare fantasien som setter grenser.

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Smart løsning. Vi har både folk som slipper ting rett ned OG bitteliten gang. Men vi har krypkjeller så dette burde kunne gå.

Unknown sa...

Syns det var ein genial ide! Ta patent på den med ein gang ellers stikker eg av med rettighetene :)

Osloskånskan sa...

Har de problemer med forstoppelse i gangen? Vansklige greier.

juni sa...

JAA, sånt gulv vil jeg ha.
...og så må det være ferdigvaska hver gang jeg trekker det fram ;)