onsdag 26. mai 2010

...og enda mer hærverk...


...og nå gir jeg snart opp mine små håpefulle. En av dem har dekorert bilen - liflige kruseduller og streker er nu på plass på to av bildørene (illustrasjonsfoto lånt fra Internettet). Vi har framprovosert en tilståelse og fått formidlet at fra nå av lager vi kunst kun på papir.

Dog er jeg glad for at h*n kun har forvoldt skade på egen eiendom, det hadde tross alt vært verre om det var naboens svarte BMW som fikk gjennomgå.

Ja og så var det visst noe med Sønnens Nintendo DS også, ja. Den ble reparert i april grunnet ikke virkende nedre skjerm. Selvsagt gikk det ikke lenge før skjermen døde igjen. I dag ringte mannen fra verkstedet, og han kunne fortelle at det var synlige skader på DS-en. Jeg forsøkte meg med at verken jeg eller butikkmannen hadde sett noe som helst, men DS-mekanikeren ga seg ikke.

"Det er distinkte hakk på begge sider av skjermen," meddelte han. "Skjermen er punktert. Sannsynligvis har noen bitt i den."

Jeg trodde ikke mine egne ører, jeg har sett at ungene har slåss om DS-en, og den har nok hatt seg noen turer i dørken. Men at noen skal ha spist på apparatet?

Heldigvis er Bergljot forutseende,hun kjenner sitt avkom, derfor tegnet hun trygghetsavtale på DS-en da den ble innkjøpt i vinter. Enden på visa er at Sønnen får helt ny DS av forsikringsselskapet. Det med bitingen nevnte jeg ikke for dem. Hallo! Det hadde neppe kommet noe godt ut av det (for meg eller Sønnen).

Og hvem tror dere har vedkjent seg å ha bitt i DS-en? Ikke toåringen, nei. Men selveste Sønnen, den enbårne.

Er det rart jeg er i ferd med å gi opp?

7 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nei nå går det for langt. Nå må du se å få skikk på de rampeungene dine, Bergljot. Ta deg sammen....kunne jeg kommentert, men egentlig tenker jeg også puh, heldigvis ikke naboens bil. ☺

Bergljot sa...

I know. Det har hopet seg opp nå, føler jeg. Vurderer seriøst å legge dem ut på finn.no under "gis bort".

Madame Mim sa...

Den har jeg hørt før,men har du tenkt på det, at du kanskje ikke får dem tilbake?

Unknown sa...

Uff...om mange mange år vil du kunne le av dette... :)
Og ja, dette er nok for tidlig på dagen for å innta trøstesuppe. Mulig det går an med ein trøste-baguett m/kylling og bacon e.l? Men eg har ikkje oppskrift på den altså... :)
Håper forsikringen også dekker riper i lakken? Egne erfaringer når det gjelder sånt har vært positive (knust bilrute - vi slapp å betale, og vi fikk ikkje reduksjon i opparbeids bonus.)

Bergljot sa...

Har kasko, så det kan jo hende. Tenkte jeg skulle vente og se om de ville tegne litt mer når de først er i gang...

Madame Mim sa...

Forresten...tror ikke at jeg vil by ...
Har storrengjøring på soverommet i dag. Noen har dekorert Bromlemann sitt nattbord med kulepenn.
Tror kunstneren har samme signatur som din.
Eller...det kan da vel aldri stamme fra din og påskeharen's glansdager?

Bergljot sa...

Å faen.