lørdag 1. mai 2010

Kvalitetstid

Kort sit.rap. fra Hålandsmarken: Familien, den utvidede inkl. bonusbarn (i russedress) har utøvd kvalitetstid i Guds frie natur. Det er blitt grillet og begått aktiviteter med Koneklubben m/menn og unger. Det blåste kuling med orkan i kastene, minst, så turen ble avsluttet med en time i gymsalen på Gemalens skole for virkelig å slite ut ungene.

Tanken var jo blant annet å få dem trøtte til kvelds. Men tror dere noen av mine har vært trøtte til kvelds? Neida. Nummer en og tre er fortsatt våkne. Jeg vurderer å oppsøke søvnekspert Naphaug på døra, ja kanskje til og med Ferber.

Nå skal jeg spise karamellis og drikke rødvin. For å feire en flott dag i skogen - og for å feire alle verdens proletarer. Og for å feire mine barns bestefar, som runder 63 i dag. Jeg oppfordere selvsagt alle til å gjøre det samme.

5 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Karamellis og rødvin? Artig kombinasjon. Da unner jeg meg litt superchips og feirer med dere!

Bergljot sa...

Bergljot er en sann gourmet, Elisabeth!

Osloskånskan sa...

Shit! Sicken kombo! Spiser du lever med vaniljesaus og...? Neida, tuller bare!

Lina sa...

Jeg tar bestefarfeiringa i dag (søndag) med is og medfølgende rødvin!!! Muligens at rødvin kan brukes som saus...vet ikke enda.

Flink familie som er ute i all slags vær! :)

Anonym sa...

learn the facts here now w7q95q9s81 fake louis vuitton replica bags karachi her explanation d8u31q2m76 Louis Vuitton fake Bags 9a replica bags look at these guys q2u74z7e58 replica designer bags wholesale replica bags seoul