tirsdag 18. mai 2010

Summertime!

Ai ai ai, det er fint å være statsansatt i sommerhalvåret! Etter 15. mai! Da trer nemlig den statlige sommertiden i kraft, og utslitte, grå byråkrater kan dra seg hjem klokken 15 sharp. Bergljot slipper rushet og er hjemme mens sola står høyt, høyt på himmelen. Iallfall de dagene det er sol.

Jeg sutrer ikke nå, hører dere? Jeg er lystig og fjåg, og nærmest danser rundt på cella, eller cellekontoret, i visshet om at jeg har fire måneder med standard lærerarbeidstid foran meg (mindre avspassering/fri midt på, men skit la gå).

Og så drar jeg til København om to timer, med mindre askeskyen forkludrer det hele. Men det kommer den ikke til å gjøre, for det kjenner jeg på meg! Kommer jeg til å blogge i Køben, tro? Det blir vel syretesten på om jeg er hektet...

Na na!

5 kommentarer:

Karen i hagen sa...

God tur!
Vi skal til Køben i sommer.
Datteren har blitt lovt EN stk sukkerspinn i løpet av sommeren. Hun ville ha i går. Jeg registrerte en times lang kø, og spurte: "Vil du ha det sukkerspinnet nå, eller vil du vente til vi er på tivoli i København i sommer?"
(Språk er makt, og det er en mammas rett å benytte seg av det i kritiske situasjoner)
Hun valgte Køben.
Så test gjerne sukkerspinnet for meg!
God tur:)

Gafflan sa...

Trevlig resa :D

Trine sa...

You Lucky Pig - Nais! Nyt :)

Lina sa...

Ja, disse lærerne har det godt gitt!!! hehe..neida, velfortjent ferie coming up! Kos dere masse!!! Og regner med å høre fra deg... :)

Bergljot sa...

LIte sukkerspinn. Mye vin. LItt cognac. Helt fint;-) KLem klem