lørdag 29. mai 2010

Et STORT dilemma

Jeg jogget i går. Det var så jævlig at jeg ikke har tenkt å skrive så mye om det, nøyer meg med å si at det er tre år siden sist jeg var anpusten (med unntak av en gjesteopptreden på aerobic i fjor høst).

Jeg erfarte at jeg med fordel kan bruke holdinnstrømpebukse under løpetightsen. Kroppen min slang jo i alle retninger. Men så er jeg litt usikker - vil en slik innretning gjøre det enda tyngre å flytte føttene? De er jo ganske stramme, holdinnstrømpebuksene?

Hva tror dere?

11 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg tror helt klart du er inne på noe. Det er når man løper sånn at man blir klar over hvor kroppen ikke er stram nok. Kanskje du tester noen ganger med holdinn og så en gang uten for å se om den løpinga har hatt noen effekt på kompaktheten? Jeg tror dog det er ett minus; væsketransport. Blir din perspirant liggende innenfor holdinnen? Kjør forskningsprosjekt, sier jeg.

Bergljot sa...

Er litt usikker på om jeg makter å jogge flere ganger. Gemalen spurte meg forsiktig om hva jeg mener om organdonasjon før jeg la i vei... Hm.

Gafflan sa...

Själv har jag inte sprungit en meter sedan slutet av...hmmm...80-talet. Jo, det är sant! Kroppen min beter sig så väldigt underligt när den ska till att springa ;D Däremot powerwalkar jag jävligt fort så jag tycker det är lite som samma sak att springa. Heja Bergljot! :DDD

Jonna sa...

Aner ikke. Men synes virkelig du bør teste dette ut og så rapportere her på bloggen. Greitt å vite for oss andre periodejoggere....

Bergljot sa...

Sist jeg så deg i treningstøy så så det ikke ut som at du trenger holdpåplassutstyr;-) Du var jo sjokkerende veltrent. Rett nok var dette i... 2003, men likevel! Tar gjerne på meg å teste. Det blir vel nesten som... støttestrømper? Bare litt mer omfattende?

Lina sa...

Tenk deg en karamellklump. En seig karamellklump... Og tenk deg en karamellklump som jogger.... Tror at en holdin hadde gjort jogginga hakket enklere for klumpen som bare siger og siger og siger for hvert jogg!

Nå vet jeg ikke hvordan du ser ut Bergljot. Just saying.... ;)

Osloskånskan sa...

Jeg bare HATER når jeg kommer i utakt med meg selv! (flesket deiser helt uten kontroll, fælt)

Jonna sa...

2003 ja..... det var et fint år *sukk*... og fryktelig lenge siden.....

juni sa...

Jeg stemmer for at du prøver med hold in og gir oss andre referat så vi unngår å gjøre samme tabben ;)

Jeg har forresten linket til deg, og gitt deg en utfordring på bloggen min. Håper du tar den og koser deg med den.

Knutine sa...

Kan det ikke slenge da? så enkelt.
Det som slenger trenger sikkert å slenge for å bli faster....
Tenk deg å springe,og når du er i nærheten av menneseker så rulller hold in buksen nedover inne i løpetightsen....Huff og huff..

Bergljot sa...

Ja fysjom. Det hadde ikke vært bra;-)