onsdag 12. mai 2010

Det går framover med deponiet

I dag er det 14 dager siden jeg varslet sanksjoner mot Gemalen grunnet manglende ordenholding i vår felles innkjørsel. Dersom ikke skrapet var borte innen 14 dager (altså innen i dag), skulle jeg straffe ham hårdt med enten a) pulestreik, b) dagmulkt eller c) gapestokk i Bergljot-bloggen.

Aksjonen ble avblåst, og det er kanskje like så greit. Gemalens deponi er nesten borte, bare plaskebassengene og et bilbatteri ligger igjen. Vi skal få det fint til 17. mai, bare vi får dyttet noen vekster ned i de to krukkene som bor ved døra. Der er det fortsatt hull i jorda etter vintergrønten (vårbrunten) som ble lugget opp i forrige uke (kremt kremt).

Når jeg tenker meg om, så er det ikke sikkert at sanksjonene hadde hatt ønsket effekt. Pulestreik vil antakelig virke best på gemaler som er veldig godt vant fra før. Gapestokket er han allerede blitt, gjennom fyldig omtale om manglende ordensutøvelse i herværende blogg. Dagmulkt hadde nok rammet meg like hardt som ham, siden vi har felles økonomi.

Det er uansett vesentlig å være på god fot med sin gemal, man vil jo ikke risikere at han sliter seg og finner seg en snillere (eller yngre!!!) fru å bruke tiden sin på. Med tre små felles barn ville det vært intet mindre enn en katastrofe.

5 kommentarer:

Trine sa...

Det var kanskje til det beste! (selv om jeg hadde gleda meg stort til fortsettelsen)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg hadde i det minste forventa et ørlite bilde av stasen...

... 4 på toppen sa...

He, he ... husk at plaskebassengene fint kan fungere som fuglebad i sommer. Noen vannliljer og vips så har du en liten oase i innkjørselen. Sikker på at det ikke er dette gemalen har tenkt ut da?

Klem ♥

Bergljot sa...

Ha ha ha! Ja det skal du se, kanskje det er en plan bak det hele?

Vibeke / Mammas Hus sa...

*lermegihjel*

"Pulestreik vil antakelig virke best på gemaler som er veldig godt vant fra før." Da lo jeg godt! Det hadde ikke funket her heller. ;)