torsdag 6. mai 2010

Det er det frekkeste!!!


Arrangørene av russetreffet i Kongeparken vil heller ha besøk av 11.000 russ enn av 2.000 40-åringer. Ka farsken? Dette er jo direkte krenkende.

Opprørt hilsen fra Bergljot (41), som er fullt ut i stand til å te seg som en russ, om det er det som må til.

8 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Jeg kan være svensk prøveruss! (dette fenomenet finnes ikke i Sverige)

Bergljot sa...

Jeg synes vi skal bryte oss inn i Kongeparken og infiltrere russen. Kongeparken ligger jo nesten i gangavstand fra residensen min. Russedress har jeg et sted (fra 1989), så ingen merker sikkert at jeg er gått ut på dato. Bortsett fra bonusbarnet, da, hun kommer jo til være der.

Gafflan sa...

Jag kan göra som Fru Oslo och vara pröveruss. Jag gick på gymnasiet i Strömstad (tre mil från norska gränsen) och jag var alltid lite nyfiken på vad dom egentligen höll på med i bussarna dom åkte runt i eller allt skoj dom ordna med.

Unknown sa...

Eg kan godt forstå at Kongeparken heller vil ha 11000 russ, framfor 2000 40-åringer: Har du vært på fest med 40-åringer? Ille! Og spesielt ille med 40-åringer som ikkje har festa på ei stund, og trur at det bare er å drikke som ein gjorde for 20 år siden... Det kan blir riktig ille... :)
(eg har litt erfaring...er 40 år sjøl...he, he..)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Min erfaring er at 50-åringer er verst! Husker at jeg var helt sjokka da svigerfar fylte 50, da var jeg vel et par og tjue sjøl. For en gjeng,rene fjortisene, fy søren så pinlig berørt jeg var på deres vegne.☺

Lina sa...

Litt fornærmet over at noen tusen 30-åringer ikke ble vurdert egentlig...

Ser for meg Bergljot med bonusbarnet under armen mens du styrter tre øl, faker orgasme på lokalbutikken, overnatter i et tre, og løper etter tre politimenn for en klineknute i russelua!!!

Haha....

Pia sa...

Jo, men det er jo det som er poenget! Dere ter dere jo ikke som russ! Dere er jo mye verre! Hadde førtiåringer vært som milde, små russ, kunne dere "rula" Kongeparken, Tusenfryd eller Bø Sommarland.

Bergljot sa...

Hø. En gang russ, alltid russ. Det er da ikke så vanskelig. Nå ser jeg plutselig for meg meg selv i settingen Lina beskriver. Huff og huff. Hvis det er sånn at førtiser er verre enn trettiser, og femtiser er verre enn førtiser, kan man vel bare så fast at det går den veien høna sparker i selskapslivet....