mandag 29. juni 2009

Splittballer og sidetasker

Jeg får meg liksom ikke til å tro at de som levde på 70-tallet virkelig syntes det var fint at herrene dro jeansen godt oppover magen og danderte baller og tilhørende herligheter enten a) sånn om lag 50/50 på hver side av frontsømmen eller b) alt på en side.

Grunnen til at jeg kom til å tenke på dette nå, heter Derrick. Han er en gammel tv-favoritt, særlig hos mor. Jeg klarer ikke å få blikket fra de malplasserte ballene på disse gjeve tyskerne, merker jeg. Det er sikkert samme mekanismen som enkelte sliter med i møte med ladies og bollemyser.

Jeg vet at ting går i ring, også moter (jeg har måttet forholde meg til håkkihår og kåbbåistøvler i flere bolker). Betyr det at splittballene kan bli trendy igjen, tro? Trøste og bære og huff og huff.

5 kommentarer:

paaskeharen sa...

Kløyvde ballar? Fint var det ikke.

Bergljot sa...

Nei. Tipper at soppen hadde gode vekstforhold også.

Madame Mim sa...

It's all a lie. This Derrek and Henry Klain, has never been friends of mine. Angående kløyvde baller, så se en annen veg!

paaskeharen sa...

Det at de var TV-favoritter har vel mye med at det ikke var noe å velge i.

Frk. Frekkesen sa...

Halloooooo - MacGyver er dritfin selv om han har hockeyhår og stelle på utstilling, dessuten er han så snill og god og det går alltid bra til slutt.