mandag 8. juni 2009

Sengehygge


Denne posten skal ikke handle om sex, men om dustete, kortsiktige beslutninger.

Da Vaniljedeigen og jeg ble sammen for en ti års tid siden, skulle vi ha oss ny seng. På den tiden var det bare oss to (og noen katter og hunder), og vi så for oss at vi ville klare oss med ei halvannen seng. For, som Vaniljedeigen sa, vi brukte jo bare en liten flik av senga uansett (dette var i den tidlige pulefasen).

Det ble ikke 120-seng, men 150-seng, for å ha litt å gå på. Og vi hadde det jo passe romslig, til det begynte å ramle inn med unger. For de trekker inn mot hovedkvarteret. I natt har vi vært fire oppi der, en diger mann på 190 centimetre, Vililkke (som driver og sparker av oss dyna hele tiden), Kostas (som foretrekker å ligge på tvers) og stakkars meg, som ikke får sove når det er trangt og snorkete og fjertete rundt meg.

Pingu våknet i femtiden, så vi havnet i køyesenga til de to trekkfuglene. Det var fantastisk. Igrunnen har vi sengeleken ganske ofte hos oss, vi sover etter vær- og føreforhold. Vaniljedeigen sover uansett og over alt (ofte foregår innsovingen i sofaen foran tv-en, men det er en annen historie), de to store ligger litt her og litt der og jeg ender opp der det er plass, med eller uten Pingu..

Det blir mer samsoving en samkvem, kan du si.

3 kommentarer:

Fru Døscher sa...

Jeg er lett å kjøpe. Når noen komplimenterer ungen min, så må ta affære. Dere har fantastiske føtter! Høres ut som et fint sted å hvile.

Frk. Frekkesen sa...

Bergjot - du har jo sett Døscher jr - på navnedag! Takk for at du passet snuppelure i dag. Da hun kom hjem begynte hun å åle seg framover! Lært av Pingu!

Bergljot sa...

Bare hyggelig. Håper ikke at det spratt over noen viruser da Pingu ga Flippa kos. Og så håper jeg at toalettveska di dukker opp. Grattis med ål!