tirsdag 9. august 2011

Det kunne så absolutt ha vært verre
Det finnes ting som er verre enn å måtte handle seg vaskemaskin fordi den gamle plutselig bestemmer seg for å dø.

Det finnes ting som er verre enn å måtte shoppe vaskemaskin med kredittkort, fordi det uventede dødsfallet skjer på tampen av fellesferien, og fordi feriepengene er brukt til andre ting.

Det absolutt verste er, i denne sammenhengen, å ha tre småunger, men ingen vaskemaskin. Fy flate for et liv det måtte ha vært i lengden.

Hilsen Bergljot, som p.t. vasker klær på legd hos naboene.

7 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

..og det verste er å bære ut den gamle og inn med den nye. Sørg for å få den levert "helt fram" og at de tar med seg den døde.

Og bestill rørlegger for montering (om det trengs) sånn at du ikke står der med ny vaskemaskin som likevel er ubrukelig fordi rørleggern fortsatt har ferie...

Hilsen husmor med erfaring med døde vaskemaskiner.

Bergljot sa...

Du er en klok og erfaren kvinne.

Shy sa...

Når det kjem til døde husholdningsmaskiner så finnst det ikkje værre!!!

Osloskånskan sa...

Smart kvinne med snille naboer!

Mette sa...

Sa morsomt a se deg igang med bloggingen igjen. Har hatt en liten pause selv, men det var fordi jeg ikke kom til en pc... ;-) Godt a ha gode naboer. Og den nye vaskemaskinen blir du helt sikkert like glad i som den gamle, selv om den egentlig eies av kredittkortselskapet en stund... ;-)

Bergljot sa...

Jeg blir garantert minst like glad i den nye. Den som døde var ei ordentlig møkkamaskin fra Bosch. Ikke vasket den rent og ikke skylte den skikkelig. Sikkert fordi den vasket dobbelt så fort som alle andre vaskemaskiner.... Kjekt å se deg også her, Mette:-)

lise sa...

Du har min fulle sympati. Vi har heller ikke vaskemaskin. Det er fordi den står i kjellerstuen, frisk og fin. Og på vaskerommet er det oppussing og kombinert bad på gang. Vi er på syvende uken nå (okei, vi har vært borte på ferie inniblant der). Heldigvis finnes det to vaskemaskiner (og tørketromler)på jobben min, som er rett borti høgget.

Det skal bli veeeldig deilig å ha fungerende vaskemaskin igjen, dog. Det er nesten så jeg lengter etter å gå i vaskekjelleren..