mandag 8. august 2011

Angry birds

Jeg skulle aldri ha lastet ned det der teite spillet på mobilen. Iallfall ikke i to versjoner. Nå spiller jeg i et kjør, i smug. Mens jeg refser Sønn og Mann når jeg mener at det spilles for mye dataspill, plaffer jeg selv ned fuglebur.

Ikke for å knerte fuglene, altså, men for å sette dem fri. De sitter i bur, stakkars små, og det er jo ikke noe gøy for dem. Så jeg fyrer opp mitt lille mobile, digitale armbrøst, en slags kjempesprettert, og dundrer i vei.

Jeg burde nok ha blitt ornitolog, kjenner jeg. Eller jeger. Andre fuglefrelste der ute?

14 kommentarer:

Bente sa...

Ja..her er en skikkelig skamfull fugleburskyter til! Jeg synes spillet er dumt. Likevel spiller jeg. I smug..

Elisabeth, innerst i veien sa...

Vet du, jeg har fortsatt ikke skjønt at en hel verden er hekta på det der spillet...men det er kanskje fordi jeg ikke er god med armbrøsten..?

Men den utrolig meningsløse Bubbles, den sysselsetter jeg meg med...mens jeg refser Mann og Barn.

Bergljot sa...

...vi har alle vårt! Noen som ikke har prøvd Bejewelled Blitz på Facebook? Tips: IKKE gjør det heller! Uhelbredelig vanedannende...

lise sa...

Bare to versjoner? Har du ikke sesong-utgaven? *litt ond*

Shy sa...

Nei, held meg unna fuglane. Synst blogging er vanedannende nok....

Bustenellik sa...

Jeg hadde de sinna fuglene på den forrige telefonen min, men når jeg i sommer fikk ny, lot jeg bevisst være å anskaffe den slags husdyr. I stedet har jeg skaffet til veie en "Tamadroid", bedre kjent som en god gammeldags Tamagotchi. Like dumt.

Det verden trenger... sa...

Jeg blir bare sinna av å spille det spillet. Blir skikkelig mannevond!
Men mannen derimot, han har HELT dilla. Har satt seg som mål å få 3 stjerner på alt. Og da mener jeg ALT. Han har alle versjonene og venter utolmodig på neste oppdatering med nye "brett". Han har nå klart 3 stjerner på alt untatt noe på RIO-versjonen. Det vil si mange timers spilling, M.A.N.G.E!
Men som sagt, jeg blir bare skikkelig irritert når jeg spiller det, kan ha en viss sammenheng med at jeg er dritdårlig, kanskje...

Gafflan sa...

Nej. Jag har inte fastnat i det spelet för min mobil är av det antika slaget men jag känner att om jag hade haft möjlighet så skulle jag fastnat i det spelet jag också! ;D
Klem

Anonym sa...

Her i huset er det ingen som har Angry birds, men vi har en kamerat som har. Han viste dette til toåringen som imponerte veldig med hvor fort han fikk det til, og ble hekta. Hver gang vi treffer på denne kameraten er spørsmålet: "kor e fuggelen henne? eg spela telefonen din?"

MammaMy sa...

Nope, blei faktisk ikkje hekta. Men Tetris derimot....
Kjekt at du bloggar igjen! Du har vore djupt sakna. Kondolera med svigerfar. Gratulera med katt. Kanskje katten kan bidra til å fanga dei fuglane?
Og kven veit, kanskje du og eg får til ein date utover hausten eingong? taimvillsjåvv

Pia sa...

Oh, yeah, både AB vanlig og AB Seasons har jeg vært gjennom. Men nå begynner det å roe seg for min del. Jeg nekter å starte på noe nytt, vil ikke bli avhengig av mer... Jeg har hatt et par Angry Birds-innlegg, fant mye kule AB-effekter inne på etsy:)

Unknown sa...

Oh yes - AB er irriterrende vanedannende:))
jeg spiller Ab der jeg tidligere ville ha tent en røyk - dvs på busstop, ventende på kafe og etter sex - haha

Trine sa...

Gjett om! Og jeg kom så sabla langt, hadde talent for de greiene der. Men så var en av de små som sletta hele spillet fra tlf min. Og da ble ALT BORTE. Jeg har forsøkt å begynne på nytt.... men det er ikke lika stas.

Anonym sa...

Å nei og nei! Selv har jeg gått i stå på level 2-8 i Rio-versjonen, så jeg er redd AB-karrieren min er over før den har tatt skikkelig av. Bergljot