tirsdag 30. august 2011

Bergljot anbefaler blogg (under sterk tvil)

Javel. Tenkte bare at jeg skulle nevne at Frk. Frekkesen rir igjen. Siden hun har vast vekk innloggingspassordet til sin gamle blogg (selv påstår hun natuligvis at det er Blogger som kødder med henne), har hun laget seg en ny en. Dama er nebbete, men jeg skal vedgå at bloggen hennes har litterære kvaliteter.

Mange av dere kjenner ikke Frekkesen. Jeg kjenner henne godt. Veldig godt. Av og til skriver hun lite fordelaktig om prektige Bergljot, som for eksempel her, en gang skrev hun til og med harselerende om prektige Bergljots prektige små barn. Det innlegget finnere dere her, i eks-bloggen.

Enjoy! Men ta med tre klyper salt, for dama både skrøner og overdriver. Bare så dere vet det.

9 kommentarer:

Berre Kristin sa...

Hmm.. Ho der må sjekkast ut;) Sidan du anbefalar ho (under tvil), reknar eg med du ikkje lar harseleringa gå så hardt innpå deg;)

Eva @ Tanz sa...

Frk. Frekkesen virkar då veldig festlig, og er visstnok god til å køyre bil...
Eg hadde imidlertid litt problem med å finne fram til henne ettersom Bergljot si hovudlenke inneheldt ein @. Så, dersom dette ikkje er eit lurt plott for å sikre at lesarane må innom ein av postane som handlar om Bergljot, så er det kanskje lurt å fikse på det :-)

Bergljot sa...

Ikke dumt, ikke dumt:-) Nå virker lekkja.

Trollmora sa...

Ja, denne dama kjenner du nok godt :) hihi.... skal jammen legge meg til som følger hos henne så jeg ikke går glipp av en eneste slinger med kjeften...Me like! :)

MammaMy sa...

Jippi! Henne har eg sakna. Var ein av dei fyrste bloggane eg fann på nettet. Gledar meg. :-))

Siven sa...

Sjekker og sjekker. Alltid gøy med nye gøye mennesker! :D

Frk.Virrum sa...

Skal besøke Frk.Frekkas, salt medbringes og strøs på etter behov.
;-)

Hustvedts sa...

Hehe! Jeg er en av dem som allerede har oppdaga henne (+ Påskeharen), og jeg skjønner at det ligger i slekta ;-) Dere får huske å være litt hyggelige mot hverandre av og til, da :-)

Frøken Frekkesen sa...

Snille storesøster:) Jeg blir rent rørt! Hvert ord om deg er skrevet med kjærlighet.